حسین صادقلو در بازدید از زیرگذر میدان معلم که توسط شهرداری گرگان در حال انجام است، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: در جلسات کارشناسی شهری و در جلسات کمیسیون ترافیک سه راه گلشهر تایید شد ولی مالکان با توجه به مسائل سال های گذشته مخالفت کردند و باعث شد این طرح توسط شورای شهر متوقف شود.
وی افزود: این اتفاق باعث شد ما به خودمان بیاییم، با در نظر گرفتن اعتبارات مالی و توان خود در جلسات متعدد با مشاوران و پیکانکار صورتجلسه ای در دو ماه قبل تدوین شد و تا بر اساس آن پروژه زیر گذر میدان معلم را در زمان کوتاهتری به پایان برسانیم.
وی بیان کرد: با این تصمیم تعهدات مالی و اجرایی برای خود ایجاد کردیم ولی تمام قول های مالی شهرداری سر موعد به پیمانکار پرداخت شد.
صادقلو خاطر نشان کرد: قرار شد در ابتدا، این طرح در فروردین سال 94 به بهره برداری برسد اما با توجه به این که 15 روز فروردین تعطیل است تصمیم بر این شد تا قبل از فرا رسیدن سال نو این طرح افتتاح شود تا هم شهروندان و هم مسافران بخصوص زائران حرم رضوی از آن بهره ببرند.
وی با بیان این که انجام زودتر از موعد این طرح باعث شده برخی انتقاد کنند که چرا زودتر این طرح انجام شده، گفت: انتخاب پیمانکار بومی کار بسیار پر ریسکی بود و به آن ها گفتم کار شما حیثیت کل استان است و آن ها هم امکاناتی را مستقر کردند که برای چند پل است تا طرح به موقع به بهره برداری برسد.
وی با تاکید بر این که پیمانکار توانایی خود را ثابت کرده است، گفت: پیمانکار تعامل خوبی هم با مجموعه مهندسی شهرداری دارد و تا کنون مشکل یا اختلاف نظری به وجود نیامده است.
شهردار گرگان ضمن تقدیر از همکاری سایر دستگاه های اجرایی استان در اجرای این زیر گذر، گفت: تاسیسات بسیاری سنگینی مانند گاز، آب، فیبر نوری را جابجا کردیم و موانعی را دیدم که اصلا فکرش را هم نمی کردیم.
وی با بیان این که پلیس راهور شب و روز خود را وقف زیر گذر کرد افزود: شهرداری ها با مشکلات مالی رو به رو هستند و ما هم همانند سایرین مشکل مالی داریم ولی تمام توان مالی خود را برای اتمام این طرح گذاشتیم.
صادقلو با بیان این که مردم می پرسند چطور این فعالیت ها در سال های قبل انجام نشده است، گفت: ما توانایی مطالعه و اجرای تمام طرح های عمرانی را داریم و از معاونت عمرانی می خواهیم این پیام را به استاندار گلستان برساند.
نظر شما