پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۲۴

آقایی در گفتگو با مهر:

پومسه کار قمی نشان برنز لیگ دسته اول کشور را به دست آورد

پومسه کار قمی نشان برنز لیگ دسته اول کشور را به دست آورد

قم - دبیر هیئت تکواندوی قم با بیان اینکه تکواندوکاران قمی در بخش پایه در سطح کشور به موفقیت‌های زیادی رسیده‌اند گفت: پومسه کار قمی نشان برنز لیگ دسته اول کشور را به دست آورد.

هاشم آقایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در هفته پایانی رقابت‌های لیگ دسته اول پومسه کشور علیرضا حسنی، جلال قربان‌پور و سیدعباس رفیعی نمایندگان هیئت تکواندوی استان قم بودند و به ۳ مدال با ارزش دست یافتند.

وی افزود: علاوه بر مدال‌های نقره‌ای که پومسه‌رو‌ها در مسابقات رده‌های سنی زیر ۱۲ سال و ۱۸ تا ۳۰ سال لیگ دسته اول پومسه کشور برای تیم هیئت قم کسب کردند، سیدعباس رفیعی چهره باسابقه این رشته نیز توانست مقام سوم را به دست آورد.

دبیر هیئت تکواندوی قم افزود: سیدعباس رفیعی در رده سنی ۴۱ تا ۵۰ سال رقابت‌های لیگ دسته اول پومسه کشور به مقام سوم دست پیدا کرد تا با احتساب موفقیت‌هایی که در این فصل نصیب نمایندگان قم شد مجموعا شاهد یکی از دوره‌های موفق حضور پومسه‌روهای قم در لیگ‌ کشور باشیم.

آقایی بیان داشت: بر اساس برنامه‌ریزی فدراسیون تکواندو دیدارهای هفته‌های هفتم و هشتم از دور برگشت لیگ دسته اول پومسه مردان قهرمانی کشور با عنوان جام نشاط و با حضور تیم‌ها و نفرات رده‌های سنی مختلف به میزبانی خانه تکواندو برگزار شد.

وی عنوان کرد: شرکت‌کنندگان در این هفته از رقابت‌ها در دو بخش انفرادی و تیمی به مصاف یکدیگر رفتند و رقابت‌های بخش انفرادی در رده‌های سنی کمتر از ۱۲ سال، ۱۲ تا ۱۴ سال، ۱۵ تا ۱۷ سال، ۱۸ تا ۳۰ سال، ۳۱ تا ۴۰ سال، ۴۱ تا ۵۰ سال و ۵۱ تا ۶۰ سال برگزار شد.

دبیر هیئت تکواندوی قم تصریح کرد: همچنین شرکت‌کنندگان در مسابقات هفته‌های هفتم و هشتم لیگ دسته اول پومسه قهرمانی مردان کشور در بخش تیمی رده‌های سنی کمتر از ۱۷ سال، ۱۸ تا ۳۰ سال و بالای ۳۱ سال برای کسب عناوین بر‌تر با یکدیگر مسابقه‌ای دیدنی داشتند.

آقایی خاطرنشان کرد: در این مرحله از رقابت‌های علیرضا ‌حسنی از قم در رده ‌سنی کمتر از ۱۲ سال به مقام دوم دست یافت، ضمن اینکه در رده ‌سنی ۱۸ تا ۳۱ سال جلال‌ قربان‌پور از قم رتبه دوم را کسب کرد و در رده ‌سنی ۴۱ تا ۵۰ سال سیدعباس رفیعی از قم در جایگاه سوم ایستاد.

کد خبر 2463276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha