پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۳۲

در شورای اقامه نماز اهر مطرح شد:

لزوم ترویج نمازخوانی در نظام آموزشی/ مشارکت مردم در نهادینه شدن نماز

لزوم ترویج نمازخوانی در نظام آموزشی/ مشارکت مردم در نهادینه شدن نماز

اهر - امام جمعه اهر بر لزوم ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی در آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد حاجی زاده دوشنبه در جلسه شورای اقامه نماز شهرستان اهر با اشاره به نقش آموزش و پرورش و مراکز آموزشی و دانشگاه ها در نهادینه کردن امرنماز گفت: برنامه ریزی دستگاه های فرهنگی در این خصوص و توجه بیشتر ادارات و نهادها به برگزاری نماز جماعت و ترویج فرهنگ نماز ضروری است و انتظار داریم با ساز و کارهای مناسب به امر نماز اهتمام جدی شود.

حجت الاسلام جواد حاجی زاده امام جمعه اهر

مشارکت مردم در نهادینه شدن فرهنگ نماز ضروری است

رئیس شورای اقامه نماز آذربایجان شرقی نیز در این جلسه بر مشارکت عموم مردم برای نهادینه شدن فرهنگ نماز تاکید و تصریح کرد: ترویج نماز به عنوان یک فریضه الهی به صبغه و فرهنگسازی مردمی نیاز دارد و رسیدن به نقطه مطلوب در این خصوص هدف متعالی و بزرگی است که رهبری در پیام‌های مختلف با ارشادها، توصیه‌ها و بیانیه‌ها همواره خواهان ارتقا و تعالی آن هستند.

اسداله ضیایی با بیان اینکه باید بهترین مکان ادارات و سازمان ها به نمازخانه اختصاص یابد، افزود: مدیران و مسئولان ارگان‌های دولتی نیز باید با حضور در نماز جماعت زمینه شرکت تمام کارکنان و کارمندان خود را در این فریضه مقدس فراهم کنند تا از این طریق روحیه مسئولیت ‌پذیری و مردمداری در کارمندان افزایش یابد.

رئیس شورای اقامه نماز با بیان اینکه غفلت و بی ‌اعتنایی به نماز دستیابی به این هدف را ناممکن و تلاش‌ها را در رساندن جامعه بشری به قله سعادت مورد نظر اسلام بی نتیجه می کند، اظهار داشت: خوشبختانه امروز بسیاری از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی بر اقامه نماز در محل کار اهتمام جدی دارند که امیدواریم با این اقدامات، اهداف و انتظارات ستاد اقامه نماز به تدریج و بیش از پیش تحقق یابد.

اسداله ضیایی رییس شورای اقامه نماز آذربایجان شرقی

خانواده ها و آموزش و پرورش پایه و اساس آموزش های حوزه نماز

فرماندار اهر نیز در این جلسه، خانواده ها و آموزش های پیش دبستانی و مقطع ابتدایی را پایه و اساس آموزش درحوزه نماز عنوان و تصریح کرد: ادارات دست اندرکار باید با برگزاری کارگاهای آموزشی برای خانواده و بهره گیری از آموزگاران کارآزموده و علاقه مند به امر آموزش نماز بصورت زیر بنایی و پایه ای توجه کنند.

سید محمد عابدی همچنین بر نظارت بیشتر در مورد نمازخانه های بین راهی تاکید کرد و گفت: رانندگان اتوبوس ها باید به توقف به موقع برای اقامه نماز مسافران در سفرهای بین شهری توجه لازم را داشته باشند و با رانندگان خاطی در این خصوص نیز برخورد قانونی خواهد شد.

دبیر شورای اقامه نماز اهر نیز در این جلسه به فعالیت های انجام شده در خصوص ترویج فرهنگ نماز در این شهرستان اشاره کرد و افزود: تمام برنامه ابلاغ شده از شورای اقامه نماز در این شهرستان در کمترین زمان ممکن توسط ادارات عملیاتی شده و حتی برخی سازمان ها و نهادها نیز برنامه های متنوع ابتکاری در جهت ترویج فرهنگ نماز اجرا کرده اند.

شورای اقامه نماز اهر

صمد طایری در پایان با اشاره به برگزاری اجلاس سراسری نماز سالجاری در استان خوزستان اظهار داشت: خوشبختانه با تعامل و همراهی ادارات و نهادها با این شورای برنامه های ابلاغی از سوی ستاد اقامه نماز و نیز نکات مورد تأکید مقام معظم رهبری در پیام ارسالی به این اجلاس به نحو کامل و زودتر از برنامه زمانبندی شده اجرا شده اند.

کد خبر 2463370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha