پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۴۰

متقی عنوان کرد:

۷۰۰۰ یتیم در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند

۷۰۰۰ یتیم در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند

یاسوج - مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد تعداد ایتام تحت حمایت این نهاد در استان را بیش از هفت هزار نفر عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید غلام رضا متقی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر شش هزار و ۴۷ حامی حمایت از سه هزار و ۱۶۸ نفر از این ایتام را عهده دار هستند.

وی بیان کرد: هم اکنون دوهزار و ۲۱۶ یتیم زیر ۱۸ سال تحت حمایت این نهاد هستند که تعداد دوهزار و ۲۱۱ نفر از آنها دارای حامی هستند.

متقی اظهار داشت: تعداد چهار هزار و ۸۰۳ یتیم بالای ۱۸ سال تحت حمایت کمیته امداد استان هستند که تعداد ۹۵۷ نفر از این ایتام توسط حامیان حمایت می شوند.

وی بر افزایش سرانه واریزی به حساب ایتام، سرانه واریزی ماهیانه ایتام استان تاکید کرد و گفت: هم اکنون سرانه ایتام ۷۵۰هزار ریال است.

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۱ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال توسط حامیان نیکوکار به حساب ایتام تحت حمایت واریز شده است.

وی شناسایی ایتام بدون حامی و یا دارای حامی کمتر را از اولویت های کاری امدادگران عنوان کرد و بیان داشت: مشارکت حامیان بومی در این راستا ضروری است.

متقی، طرح اکرام ایتام را یکی از مهمترین برنامه های مشارکتی کمیته امداد در راستای کمک به نیازمندان و ایتام تحت عنوان کرد و اظهار داشت: بايد از همه ظرفيت ها و امکانات در زمینه حامي يابي براي ايتام و نگهداشت حامی استفاده کنیم.

متقی افزایش تعداد حامیان، افزایش سرانه کمک به ایتام و نگهداشت حامی را از مهمترین برنامه های این نهاد دانست و بر مدیریت کمک های دریافتی و ارتباط سازنده با حامیان تاکید کرد.

 

کد خبر 2463569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha