۲۴ دی ۱۳۹۳، ۹:۳۸

پیگیری خبر/

رسیدگی به مشکلات شهرک صنعتی لالجین در اولویت کاری مسئولان نیست

رسیدگی به مشکلات شهرک صنعتی لالجین در اولویت کاری مسئولان نیست

همدان - عضو هیئت مدیره شهرک لالجین گفت: حل مشکلات شهرک صنعتی لالجین در اولویت کاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان نیست.

محمد کامرانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شهرک صنعتی لالجین ظرفیت خوبی برای تولید دارد و از فعال‌ترین شهرک‌های صنعتی استان همدان است، گفت: با وجود این مسائل متأسفانه شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان توجه کمی به این شهرک داشته و در اولویت کاری نیست.

وی با بیان اینکه شهرک صنعتی لالجین از نظر امکانات و خدمات در مضیقه است، ابراز داشت: در شهرک‌های صنعتی باید مراکز تحقیق و توسعه برای ارائه خدمات آرندی وجود داشته باشد که در شهرک لالجین این امر پیش‌بینی نشده است.

این عضو هیئت مدیره شهرک لالجین با اشاره به وجود ۲۶۴ واحد تولیدی در این شهرک یادآور شد: در شهرک لالجین فقط به پیش‌بینی‌های اولیه بسنده شده و به حال خود رها شده است.

وی بیان داشت: اداره این شهرک به صورت خودگردان بوده و از طریق هزینه شارژ پرداختی از سوی واحدهای صنعتی انجام می‌شود که در حال حاضر واحدهای صنعتی به دلیل کمبودها و مشکلات و وضعیت شهرک در پرداخت شارژ نیز همراهی نمی‌کنند.

وضعیت شهرک صنعتی لالجین بحرانی است

کامرانی با بیان اینکه وضعیت شهرک لالجین، فعال‌ترین و صادراتی‌ترین شهرک صنعتی استان بحرانی است، گفت: با توجه به اینکه هزینه آب و روشنایی معابر نیز پرداخت نشده شهرک در خاموشی به سر می‌برد.

وی با اشاره به وجود ظرفیت جدید در شهرک لالجین عنوان کرد: با وجود کمبودها، شهرک صنعتی لالجین گران‌ترین زمین را در بین شهرک‌های استان داشته و متقاضیان بسیاری دارد.

عضو هیئت مدیره شهرک لالجین یادآور شد: رده دوم صادرات غیرنفتی استان بعد از کشمش به بخش سفال و سرامیک و چینی‌آلات بهداشتی تعلق دارد که نیازمند توجه بیشتر مسئولان است.

وی با اشاره به پیگیری‌های مستمر مطالبات شهرک از مسئولان شهرستانی و استانی اظهار داشت: در این راستا پیگیری‌هایی نیز از استانداری داشته‌ایم اما تاکنون هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

تولید روزانه ۲۰ تا ۳۰ تن پسماند در شهرک صنعتی لالجین

کامرانی با بیان اینکه مشکل دیگر شهرک بحث ضایعات و پسماند‌های صنعتی است، افزود: شهرک صنعتی لالجین روزانه ۲۰ تا ۳۰ تن ضایعات دارد اما هیچ محلی برای دفن پسماند ندارد.

وی با اشاره به رهاسازی پسماندها و ضایعات در اراضی کشاورزی و اطراف شهرک بیان داشت: این امر مورد اعتراض و نارضایتی محیط زیست، شورای شهر، مردم و کشاورزان لالجینی شده است.

عضو هیئت مدیره شهرک لالجین ادامه داد: پسماندهای این شهرک، جامد و قالب‌های گچی است که در زمین‌های کشاورزی و رودخانه بالای شهرک دپو می‌شود و تاکنون هیچ برنامه‌ای از سوی شرکت شهرک‌های صنعتی استان در مورد بازیافت و دفن و دپو آن صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه محیط زیست اجازه خروج ماشین‌های حاوی پسماند را از شهرک نمی‌دهد، افزود: اخطاریه‌هایی نیز در این راستا صادر و تهدید به اقدام قضایی کرده است.

 

کد خبر 2464236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha