پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ دی ۱۳۹۳، ۱۸:۳۸

پلیس آلمان:

شمار هواداران «پگیدا» پس از حوادث پاریس افزایش یافته است

شمار هواداران «پگیدا» پس از حوادث پاریس افزایش یافته است

پلیس آلمان اعلام کرد در پی وقوع حوادث تروریستی پاریس شمار هواداران جنبش موسوم به «پگیدا» افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، افزایش تعداد شرکت کنندگان در تظاهرات اخیر جنبش «پگیدا» در آلمان موجب نگرانی مقامات این کشور شده است. طبق گزارش های پلیس در آخرین گردهمایی این گروه که در شهر درسدن برگزار شد بیش از 25 هزار نفر شرکت کرده اند.

به گزارش رسانه های آلمانی این پر شمارترین تجمع این جنبش به شمار می رود که اعضای آن مخالف پذیرش پناهجویان و سیاست های پذیرش مهاجر در آلمان هستند. راهپیمایی روز دوشنبه پگیدا برای گرامیداشت قربانیان حوادث تروریستی فرانسه برگزار شد و شرکت کنندگان در آن شعارهایی را نیز علیه دولت «آنگلا مرکل» و سیاست های فرهنگی وی سر دادند.  

در همین حال همزمان با راهپیمایی طرفداران پگیدا در شهر درسدن، مخالفان این جنبش نیز در بسیاری از شهرهای دیگر آلمان تظاهرات کردند. بنا بر اعلام پلیس شمار مخالفان حاضر در این راهپیمایی های اعتراضی بسیار بیشتر از شمار طرفداران پگیدا بوده است.

گفتنی است جنبش پگیدا دولت و رسانه های آلمانی را به دروغ گویی و انتشار مطالب نادرست در مورد خود متهم می کند. پیش از این آنگلا مرکل با انتقاد از فعالیت گروه هایی مانند پگیدا، تاکید کرده اسلام بخشی از جامعه آلمان است.

کد خبر 2464449

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha