پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۵۲

وزیر دادگستری خبر داد:

افزایش 2 برابری شعبات تعزیرات در بوشهر

افزایش 2 برابری شعبات تعزیرات در بوشهر

وزیر دادگستری گفت: استان بوشهر به لحاظ مرز آبی طولانی، سرمایه گذاری های عظیم و حجم مبادلات بالا از اهمیت زیادی برخوردار است و این یعنی که نیازمند شعبه های رسیدگی دو برابر اکنون و شاید بیشتر باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با دومین سفر رئیس جمهور به استان بوشهر در دولت یازدهم، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری در اداره کل تعزیرات حکومتی استان بوشهر حضور یافت.

وی در دیدار با مدیران و کارکان تعزیرات بوشهر، گفت: تعزیرات از موارد مهمی است که تاکنون آنچنان که باید به آن پرداخت نشده در حالی که مخاطب آن مردم ایران و کشور است. در سالهای اخیر با مشکلاتی که در جامعه وجود دارد به این امر توجه بیشتری شده و اهمیت تعزیرات چه در قوه قضاییه و چه در مجلس چه دولت بیشتر مشهود شد.

پورمحمدی با بیان این مطلب که موضوع تعزیرات برای مردم موضوع مهمی است و مردم برای مسایل خیلی کوچک هم حساس هستند مانند مسئله نان که در طول روز با آن در ارتباط هستند، اظهار داشت: حوزه هایی که در صلاحیت تعزیرات هستند مانند بهداشت ، درمان و مواد غذایی ، حوزه هایی است که مردم با آنها درگیرند و باید توجه بیشتری به این حوزه ها داشته باشیم .

وزیر دادگستری در ادامه به اهمیت رعایت نظم، دقت و سلامت کاری در تعزیرات تاکید کرد و گفت: دقت در پرونده و حقوق مردم حائز اهمیت است و از بی توجهی در این رابطه گذشت نمی شود. قوانین باید اجرا شود و رعایت احترام و ادب را با افرادی که به عنوان متهم وارد اداره تعزیرات حکومتی می شوند رعایت شود زیرا بسیاری از آنها افرادی محترم و دارای شخصیت های اجتماعی می باشند که دچار تخلفی شده اند و ما همه مسئول هستیم نسبت به حقوق مردم و رعایت دقت و سلامت بکوشیم و از همگی شما کار سالم و دلسوزانه را انتظار دارم و نباید فراموش کنیم که لطف خداوند است که در این جایگاه قرار داریم و رضایت مردم موجب رضایت خدا می شود و مبادا به بهانه دقت بی انصافی انجام پذیرد.

پورمحمدی خاطر نشان کرد: استان بوشهر به لحاظ مرز آبی طولانی، سرمایه گداری های عظیم و حجم مبادلات بالا از اهمیت زیادی برخوردار است و این باعث می شود که نیازمند شعبه های رسیدگی دو برابر اکنون و شاید بیشتر باشیم.

کد خبر 2464751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha