به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی ضامن ظهر پنجشنبه در شورای مسکن خراسان جنوبی اظهارکرد: تاکنون در مسکن مهر خراسان جنوبی ۲۰ هزار و ۶۰۳ انشعاب برق واگذار شده است.
وی با بیان اینکه در مسکن مهر خراسان جنوبی ۱۸ هزار و ۳۸۰ انشعاب برق نصب شده است، افزود: در حال حاضر پنج هزار و ۶۵۰ انشعاب برق آماده فروش و واگذاری است.
مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برای برقرسانی به مسکن مهر خراسان جنوبی ۲۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز بوده است، افزود: تاکنون از این میزان ۱۸ میلیارد تومان هزینه و هشت میلیارد تومان دیون به پیمانکاران داریم که پرداخت این دیون برای ادامه برقرسانی به واحدهای مسکن مهر استان نیاز است.
ضامن با بیان اینکه تاکنون در مسکن مهر استان مشکل برقرسانی را حل کردهایم، افزود: با وجود کمبود اعتبارات، برقرسانی به مسکن مهر را در سال گذشته و امسال تعطیل نکردهایم.
وی ادامه داد: انتظار ما از استاندار این است که در زمینه دیون شرکت برق از مرکز پیگیریهای لازم انجام شود.
مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی با بیان اینکه روشنایی سایتهای مسکن مهر در دستور کار شرکت برق قرار گرفته است، افزود: روشنایی معابر سایت ۶۴ هکتاری و ۷۵ هکتاری شهر بیرجند را به پیمانکار واگذار کردهایم که به دلیل عدم آمادهسازی و جدولکشی با مشکلاتی مواجه هستیم.
ضامن تاکید کرد: شهرداری بیرجند هرچه سریعتر نسبت به جدولکشی سایتهای مسکن مهر بیرجند اقدام کند.
وی در پایان یادآور شد: از محل اعتبارات منابع داخلی شرکت برق ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار برای برقرسانی مسکن مهر استان جذب شده است.
نظر شما