محمود شهبا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: برگزاری چنین همایش های تاثیر زیادی در مدیریت بحران دارد.
وی ایران را جزء ۱۰ کشور حادثه خیز جهان دانست و افزود: استان کرمان نیز بر روی خط زلزله قرار داشته و در سالیان گذشته چندین زمین لرزه بزرگ مانند زمین لرزه بم و زرند در این دیار به وقوع پیوسته که تلفات جانی و مالی فراوانی را به دنبال داشت.
این مسئول یادآور شد: این زمین لرزه ها با وجود دردناک بودن باعث شد که مسئولین تجربه های ارزشمندی را کسب کرده و مدیریت بحران ارتقاء پیدا کند.
این مسئول بحث نقشه خوانی اطلاعات و شبكه ها و موقعیت های جغرافیایی را از جمله مهم ترین مشکلات در زمان زلزله بم دانست و افزود: اکنون که ۱۰ سال از این حادثه می گذرد باید با استفاده از تجارب آن زمان بهترین برنامه ریزی را برای حضور در صحنه در زمان بحران داشته باشیم.
شهبا ادامه داد: ایران رتبه پنجم دنیا به لحاظ تنوع حادثه را داراست و این امر الزام ایجاد زیرساخت های لازم در همه زمینه ها برای جلوگیری از بروز خسارت در زمان بحران را نشان می دهد.
وی گفت: در صنعت برق اقدامات خوبی برای مدیریت بحران در زمان بروز سیل، زلزله و طوفان انجام شده است.
برق شمال استان کرمان برق را زیرساخت همه زیرساخت ها دانست و گفت: باید با مدیریت دانش و تمرین؛ توانایی خود را در زمینه مدیرت بحران ارتقاء بخشیم.
شهبا تصریح کرد: در واقع استفاده از حداقل امکانات با اثر بخشی حداکثری بخشی از مدیریت بحران به شمار می رود.
وی از عزم شرکت توانیر برای رفع معضلات برق خبر داد و افزود: کسب مهارت منجر به استفاده بهینه و درست از امکانات و نیروی انسانی می شود.
نظر شما