پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۳۵

برای مقابله با بیماری تب برفکی/

۱۹۰ هزار مترمربع از دامداری‌های قم ضد عفونی شد

۱۹۰ هزار مترمربع از دامداری‌های قم ضد عفونی شد

قم - مدیر کل دامپزشکی استان قم از ضدعفونی بیش از ۱۹۰ هزار مترمربع از دامداری‌های این استان برای مقابله با بیماری تب برفکی خبر داد.

محمد مهدی رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بیش از ۱۹۰ هزار متر مربع از دامداری‌های استان قم برای مقابله با بیماری تب برفکی ضد عفونی شده‌اند، ادامه داد: عملیات ضدعفونی توسط سه اکیپ انجام شده و کاملا رایگان است و هزینه طرح از اداره کل دامپزشکی استان تامین می‌شود.

وی ضد عفونی دامداری‌ها را یکی از عوامل جلوگیری از بیماری تب برفکی عنوان کرد و گفت: ضد عفونی در کانون‌های بیماری بخش جعفریه و مجتمع دامشهر انجام می‌گیرد.

مدیرکل دامپزشکی قم در ادامه عنوان کرد: از کلیه دامداران تقاضا می‌شود نسبت به انجام واکسیناسیون و ضد عفونی دام‌ها و دامداری‌ها اقدام کنند.

وی گفت: بیماری تب برفکی یکی از مسری‌ترین، پر ضرر‌ترین و مهم‌ترین بیماری دام‌های زوج سم اهلی و وحشی است که با ایجاد تاول در دهان، سم، پستان، گاهی پوزه و قاعده شاخ همراه است.

رفیعی ادامه داد: عامل بیماری تب برفکی ویروسی بوده که دارای هفت سویه و ده‌ها تحت سویه می‌باشد.

وی اضافه کرد: عوامل پیشگیری از بیماری تب برفکی شامل به حداقل رساندن ورود خودرو‌ها به داخل فارم و شستشو و ضد عفونی آن‌ها، رعایت ضوابط بهداشتی توسط افرادی که وارد محیط می‌شوند (از قبیل پوشیدن لباس مخصوص و چکمه)، حمل و نقل دام با مجوز دامپزشکی و انجام واکسیناسیون بر اساس زمان‌بندی سازمان دامپزشکی کشور می‌شود.

کد خبر 2466446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha