به گزارش خبرنگار مهر، علی طیبنیا در حاشیه جلسه امروز اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سئوال که آیا نفت ۴۰ دلاری در بودجه دیده شده است؟ گفت: دولت سه سناریوی بدبینانه، متوسط و خوشبینانه را برای قیمت نفت طراحی کرده که براساس آن، سیاستهای پولی، مالی، ارزی و تجاری کشور را تنظیم میکند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به پرسش مهر افزود: این سناریوها در حالتهای مختلف و با توجه به قیمت نفت که نرخهای ۴۰، ۵۰ و ۷۰ دلار را پیشبینی کرده، قابل اجرا است.
طیبنیا در پاسخ به سئوال دیگر مهر مبنی بر نظر دولت در خصوص طرح استقلال ارزی اظهارداشت: هنوز شخصا طرح استقلال ارزی را ندیده ام، ولی در صورتی که به دولت ارائه شود، حتما با دیدگاه کارشناسی با آن برخورد خواهد شد.
وی در ادامه در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه شنیده می شود دولت برای جبران بودجه افزایش مالیات را در دستور کار قرار داده است؟ بیان کرد: بنا نداریم نرخ مالیات را افزایش دهیم و تمام تلاش ما این است که افرادی که تاکنون از پرداخت مالیات طفره میرفتند، به دام بیفتند و در این میان، تلاش دولت جلوگیری از فرار مالیاتی است.
این عضو کابینه یازدهم تصریح کرد: افزایش مالیات برای بخش تولید به هیچ عنوان در دستور کار قرار ندارد.
نظر شما