پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۲۰

جشنواره ملی شهر برفی در کوهرنگ برگزار می شود

جشنواره ملی شهر برفی در کوهرنگ برگزار می شود

شهرکرد - جشنواره ملی شهر برفی در کوهرنگ چهارمحال و بختیاری برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از انتشار یک هزار پوستر هشتمین جشنواره ملی برف آورد شهر برفی خبر داد و اظهار داشت: پوسترها برای تبلیغ و اطلاع رسانی به کلیه دستگاه های اجرایی استان، ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و دانشکده های هنر و معماری در سراسر کشور ارسال  می شوند.

بهمن عسگری سوادجانی با بیان اینکه اطلاعات مربوط به فراخوان این جشنواره جهت ثبت نام در سایت snowcity.miraschb.ir  بارگزاری شده است، افزود: ماموریت و اهداف این جشنواره شامل پایداری مشاغل گردشگری، توسعه گردشگری زمستانی، افزایش ضریب اشغال واحدهای اقامتی، ایجاد رقابت سالم بین جوانان، گسترش روحیه تعاون و همکاری بین جوانان و بسط فرهنگ و رونق اقتصاد از تعامل آحاد مردم و شرکت کنندگان می باشند.

وی از دیگر اهداف برگزاری هشتمین جشنواره ملی برف آورد شهر برفی را از قبیل معرفی فرصت های سرمایه گذاری گردشگری، ورزشی و تفریحی استان، معرفی جاذبه های گردشگری، معرفی صنایع دستی و میراث معنوی با برپایی نمایشگاهها و برنامه های جانبی و معرفی جاذبه های گردشگری زمستانه دانست و گفت: این جشنواره از هفتم لغایت نهم بهمن ماه در شهرستان کوهرنگ برگزار می شود.

کد خبر 2469858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha