به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی بعدازظهر امروز سه شنبه در دومین جلسه شورای زکات استان کردستان در سنندج گفت: یکی از منابع اداره جامعه در صدر اسلام زمانی که جغرافیای امت اسلامی از مرزهای جزیره العرب گذشت و بخشی از اروپا را در برگرفت، زکات بود.
وی عنوان کرد: زکات نشان دهنده دو وجهی بودن نگاه اسلام به دین است چراکه با ادای این فریضه الهی هم مشکلات اجتماعی جامعه حل و شاهد عمران و آبادانی آن خواهیم بود و هم دارای اجر اخروی خواهد بود.
وی برانجام سه کار از سوی شورای زکات استان تاکید کرد و اظهارداشت: فرهنگ سازی، جمع آوری زکات و هزینه کردن سه کار و اقدام مهمی است که باید در دستور کار و اولویت اعضای این شورا باشد.
استاندار کردستان بیان کرد: ائمه جمعه و جماعت و اهالی رسانه نقش جدی در فرهنگ سازی زکات در جامعه دارند وانتظار می رود در این زمینه اقدامات ارزشمند و تاثیرگذاری انجام دهند.
زاهدی ادامه داد: برای هزینه کرد زکات جمع آوری شده باید ابتدا اقدام به اولویت بندی نیازهای اساسی هر منطقه کرد تا بدین گونه شاهد مصرف بهینه زکات باشیم.
وی افزود: تا سال ۹۱ تفاهم نامه ای بین کمیته امداد امام خمینی(ره) وزارت کشور وجود داشت که براساس آن برای پروژه های محرومیت زدایی ۵۰ درصد اعتبار موردنیاز از محل زکات و ۵۰ درصد آن هم از محل اعتبارات استانی پرداخت شود.
وی بیان کرد: علارغم اینکه در سال ۹۲ تعهد مذکور وجود نداشت شورای برنامه ریزی استان هم چون روال گذشته اعتبارات استانی را به این امر اختصاص داد.
استاندار کردستان اظهارداشت: حدود ۳ میلیارد تومان از ابتدای امسال تاکنون برای تعمیر، احداث خانه عالم وبیش از ۳ میلیارد دیگر هم برای طرح های هادی روستایی، آبرسانی و ایجاد پل وپروژه های کشاورزی اختصاص پیدا کرده است.
نظر شما