پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۳۹

سالمی:

سطح رقابت های لیگ والیبال ساحلی بالا بود

سطح رقابت های لیگ والیبال ساحلی بالا بود

گرگان - بازیکن گلستانی تیم ملی والیبال ساحلی گفت: نخستین مرحله لیگ ساحلی در سطح بالایی برگزار شد و نوید دهنده رقابت های جذاب در دیگر مراحل این مسابقات خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن سالمی، شامگاه سه شنبه، در جمع خبرنگاران پس از کسب عنوان قهرمانی نخستین دوره لیگ ساحلی افزود: در دیدار نهایی به مصاف دو با تجربه والیبال ساحلی رفتیم که از بهترین ها هستند و با پیروزی بر این تیم موفق به کسب مقام قهرمانی شدیم.

سالمی با ابراز خشنودی از آغاز لیگ ساحلی کشور گفت: برگزاری این رقابت ها می تواند جایگاه والیبال ساحلی را در ایران ارتقا دهد و کم کم به جایگاه مناسب خود برساند.

بازیکن تیم والیبال ساحلی توسعه و تعاون گنبد تاکید کرد: برخی بازیکنان ساحلی در حال حاضر در لیگ برتر و دسته یک سالنی مشغول هستند و نتوانستند در لیگ شرکت کنند اما اگر این رقابت ها با حمایت بیشتر اسپانسرها روبرو شود، به یقین استقبال از لیگ بسیار بیشتر از اکنون خواهد بود.

گفتنی است؛ نخستین مرحله لیگ ساحلی کشور جام بانک رفاه کارگران از 28 دیماه در جزیره کیش آغاز شد و روز سه شنبه با قهرمانی تیم بانک توسعه تعاون گنبدکاووس به کار خود پایان داد.

 

کد خبر 2470508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha