مراد ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر از اختصاص ۱۲۵ میلیارد تومان اعتبار به طرح های عمرانی و زیر ساختی مهران خبر داد.
فرماندار شهرستان مهران اظهار داشت: این میزان اعتبار برای توسعه همه جانبه شهرستان مهران به عنوان مهمترین مرز زمینی کشور اختصاص یافته است.
وی بیان داشت: بحث توسعه زیرساختهای شهرستان از در بخشهای آب، راه و... به طور جدی در حال انجام است که امیدواریم منجر به توسعه شهرستان شود.
این مسئول اظهار داشت: در مرز مهران نیاز است که یک پایانه مسافری برای خودروهای سواری وجود داشته باشد. خودروهای عمومی مسیر مهران تا مرز باید ساماندهی و به شکل منظم و قانونمند هدایت شوند.
ناصری عنوان کرد: نهال کاری در مناطق خشک و بدون استفاده می تواند در بحث تغییرات آب و هوای مهران و کاهش گرد و غبار، ایجاداشتغال برای جوانان تاثیر بسزایی را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: فرمانداری مهران با تمام توان از طرحهای جامع اقتصادی مشارکتی حمایت می کند و برای بهبود وضعیت منابع طبیعی و باغات در شهرستان مهران از هیچ کوششی دریغ نکند.
نظر شما