پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۳:۳۱

هوشیار در گفتگو با مهر:

چهار رکابزن و یک مربی از آذربایجان شرقی به تیم ملی دعوت شدند

چهار رکابزن و یک مربی از آذربایجان شرقی به تیم ملی دعوت شدند

تبریز – دبیر هیئت دوچرخه سواری آذربایجان شرقی گفت: چهار رکابزن و یک مربی از آذربایجان شرقی برای شرکت در آخرین مرحله اردوی تیم های ملی جوانان و امید دعوت شدند.

ناصر هوشیار در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: از استان آذربایجان شرقی یک دوچرخه سوار در رده سنی جوانان و سه رکابزن به همراه یک مربی در رده سنی امید به آخرین مرحله از اردوی تیم های ملی یاد شده دعوت شدند.

وی ادامه داد: بر این اساس نام بهرام نجفی از استان آذربایجان شرقی در بین رکابزنان تیم ملی جوانان و امیر کلاهدوز، محمد رضا ایمانی و محمد چایچی در تیم ملی امید در بین دعوت شدگان به چشم می خورد.

هوشیار گفت: این در حالی است که در رده جوانان و امید کل دعوت شدگان به تیم ملی چهار نفر از هر رده است که در رده امید سه نفر از میان چهار نفر دعوت شده به تیم ملی، از استان آذربایجان شرقی هستند.

وی افزود: همچنین رسول هاشم کندی مربی ارزشمند و تحصیلکرده استان آذربایجان شرقی نیز به عنوان سرمربی تیم ملی امید در کنار این تیم حضور خواهد داشت.

گفتنی است آخرین مرحله اردوی تیم های ملی جوانان و امید کشورمان جهت اعزام به مسابقات آسیایی که در بهمن ماه سال جاری در کشور تایلند برگزار می شود، از امروز اول بهمن آغاز می شود و بر این اساس اردوی تیم ملی دوچرخه سواری جوانان در شهر اهواز و اردوی تیم ملی امید نیز در شهر مهریز یزد پیگیری خواهد شد.

کد خبر 2470710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha