به گزارش خبرنگار هنري "مهر" در اين نمايشگاه عكس هايي كه از فلسطين قرن نوزدهم توسط افراد ناشناس گرفته شده است به نمايش گذاشته مي شود . اين عكس ها در حال حاضر نه تنها از ارزش هنري خاص خود برخوردارند بلكه به عنوان اسناد و مدارك مستدل از زندگي فلسطينيان قرن نوزدهم حائز ارزش تاريخي فراواني هستند .
اين مجموعه را سركنسولگري تركيه در بيت المقدس از خانواده ها و سازمانهاي مختلف جمع آوري كرده است . يكي از نكات بارزي كه در اين عكس ها به خوبي نشان داده مي شود ، وجود صلح و ثبات در زندگي فلسطينيان در دوره حكومت عثماني است . اين عكس ها همچنين نشان دهنده رفتار ، آداب ، معماري ، شيوه زندگي و لباس مردم فلسطين در نيمه دوم قرن نوزدهم هستند .
نمايشگاه عكس " فلسطين در دوره عثماني " از 29 شهريور تا 5 مهر ماه در نگارخانه تهران واقع در ضلع شرقي دانشگاه تهران دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران تشكيل مي شود .

سفارت تركيه در ايران با ارائه بخشي از مجموعه عكس هاي سركنسولگري تركيه در بيت المقدس ، زندگي اجتماعي و فرهنگي مردم فلسطين در دوران حاكميت عثماني را به نمايش مي گذارد .
کد خبر 24712
نظر شما