به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل روابط عمومي استانداري، حسن خيريان پور در جلسه هماهنگي برگزاري همايش فناوري اطلاعات در استان با اشاره به تفاهم نامه في مابين استانداري مازندران و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اعلام داشت: استانداري پيگير مسائل مربوط به فناوري اطلاعات و هوشمند سازي اداري است و در صدد هستيم اقدامات جدي در اين زمينه داشته باشيم.
وي ادامه داد: بر اساس مذاكرات انجام گرفته با مجموعه وزارت ارتباطات مقرر شد همايش فناوري اطلاعات در هفته پاياني بهمن ماه سال جاري در دانشگاه نوشيرواني بابل برگزار شود.
معاون استاندار، افزود: در اين همايش شخصيت هاي كشوري حضور پيدا خواهند كرد و يك برنامه يك روزه كمي و كيفي در خور شان استان برگزار خواهد گرديد.
خيريانپور، عنوان كرد: در اين همايش بحث هاي مختلفي در خصوص توسعه دولت الكترونيك، هوشمند سازي اداري، تمهيد و تجهيز زير ساخت هاي فناوري، تقويت فضاي كسب و كار در حوزه فناوري و ...در قالب سخنراني ارايه خواهد شد.
وي افزود: عصر كنوني، عصر ارتباطات، فناوري و دانايي نام گرفته است، سرعت اطلاعات و تغيير آنها در دنياي امروز بسيار زياد است و اگر غفلت كنيم عقب خواهيم ماند.
معاون استاندار بيان داشت: با توجه به ظرفيت هاي استان و نياز هايي كه داريم و بند هاي قانوني برنامه پنجم و قانون خدمات كشوري و مصوبات شوراي عالي اداري كشور و ابلاغيه رياست جمهوري در خصوص نقشه راه اصلاح نظام اداري كشور، ضرورت بهره گيري از فناوري هاي جديد احساس مي شود و بايد عزم و اعتقاد به اين كار در مديران ايجاد گردد و در آموزش گام هاي بلند تري برداشته شود.
خيريانپور، خاطر نشان ساخت: گريزي از استفاده از فناوري هاي جديد نيست پس بايد خوب برنامه ريزي كنيم، خوب اجرا و پي گيري نماييم و با سرعت بيشتري به تمهيد امور در اين راستا بپردازيم.
وي، با اشاره به اين كه در برون سپاري خدمات، دولت الكترونيك وتجارت الكترونيك، نيازهاي ضروري داريم، گفت: با توجه به سياست هاي كلي نظام، عزم و اراده مسوولين در بحث دولت الكترونيك و هوشمند سازي اداري مي بايست گام هاي موثري برداريم.
نظر شما