به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا عبدالرحمان خدایی ظهر امروز پنج شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سنندج که در سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد، گفت: دشمنان دین مبین اسلام برای کمرنگ کردن این دین الهی در میان مردم دنیا اقدام به هتک حرمت و توهین به پیامبراکرم(ص) می کنند.
وی عنوان کرد: این اقدام اخیر نشریه فرانسوی در توهین به حضرت محمد(ص) منجر به داغدار کردن بیش از یک میلیارد و نیم مسلمان در جهان کرده است و تمامی کشورهای اسلامی هم به شیوه های مختلفی انزجار خود را از این عمل نشان دادند.
وی اظهارداشت: ما نیز هم چون سایر مسلمانان دنیا فردا بعد از نمازجمعه با راهپیمایی گسترده ای انزجار و نفرت خود را از این اقدام غیر انسانی به جهانیان نشان خواهیم داد.
امام جمعه شهرستان سنندج بیان کرد: دشمنان دین اسلام ازگذشته همواره در حال طرح ریزی و تدوین برنامه هایی برای بهره وری از مسلمانان بوده و هستند.
ماموستا خدایی ادامه داد: برای فلج کردن اقتصاد ایران اسلامی اقدام به تحریم و کاهش قیمت نفت می کنند ولی به همت نخبگان ودانشمندان کشورمان این توطئه آنها راهم خنثی و بی اثر خواهیم کرد.
کاهش 68 درصدی صدور پروانه های ساخت وساز در سنندج
شهردار سنندج هم در این جلسه گفت: علاوه بر اینکه در بودجه 93 شهرداری ها سهمی از اعتبارات دولتی نداشتند در بودجه سال 94 حق شهرداری ها به خوبی دیده نشده است.
کامیاب شادمان بیان کرد: شهرداری سنندج در تمامی برنامه ها و مراسم ها همواره پای کار بوده و همکاری مطلوبی با دستگاه های اجرایی داشته است.
وی عنوان کرد: انتظار اختصاص اعتبار خاصی را نداریم ولی آنچه حق شهرداری هاست مانند ارزش افزوده باید پراخت شود.
وی اظهارداشت: در 9 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته شاهد کاهش 68 درصد صدور پروانه های ساخت وساز در شهر بودیم که با توجه به مشکلات اقتصادی در سال آینده هم کاهش صدور پروانه خواهیم داشت.
شهردار سنندج عنوان کرد: شهرداری در ماه 4 میلیارد و 500 میلیون تومان حقوق به پرسنل خود پرداخت می کند.
نظر شما