به گزارش خبرنگار مهر، ناصر نصیری صبح یکشنبه در بازدید از این سد گفت: این سد بر روی رودخانه ارس در مرز ایران و جمهوری آذربایجان واقع شده و ذخیرهسازی آب و کنترل سیلابهای رودخانه ارس به منظور آبیاری ۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی پاییندست هدف ساخت آن است.
وی با تاکید به ضرورت آبگیری کامل سد اضافه کرد: این سد می تواند سالانه از خروج یک میلیارد متر مکعب آب ممانعت کند.
فرماندار پارس آباد بر لزوم خرید اراضی واقع شده در مخزن سد خداآفرین تاکید کرد و خواستار آزاد سازی کامل مخزن و آبگیری کامل این سد به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت آن شد.
نصیری معقتد است عدم آبگیری کامل سد خداآفرین ضمن ایجاد شرایط انقباضی در کشاورزی دشت حاصلخیز مغان موجب خروج آب قابل ملاحظه از مرز کشور می شود.
وی تصریح کرد: این در حالی است که دولت سرمایه گذاریهای کلانی برای احداث این سد هزینه کرده است و عدم استفاده از دستاوردهای این سرمایه گذاری به هیچ عنوان نمی تواند توجیه داشته باشد.
فرماندار پارس آباد به تسریع در اجرا و اتمام عملیات اجرایی شبکه ۶۲ هزار هکتاری پایاب سد خداآفرین اشاره کرد و از امور آب و جهاد کشاورزی خواستار جذب به موقع اعتبارات مصوب شد.
نصیری معتقد است با اجرای شبکه ی پایاب سد خداآفرین ضمن استفاده ی بهینه از سرمایه گذاریهای کلان انجام گرفته سالانه برای ۲۶ هزار نفر اشتغال مستقیم در بخش کشاورزی ایجاد خواهد شد.
نظر شما