پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۴۰

عزیزپور:

رژه دوچرخه سواران لرستانی درسالروز ورودامام(ره)به میهن برگزار می شود

رژه دوچرخه سواران لرستانی درسالروز ورودامام(ره)به میهن برگزار می شود

خرم آباد- مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان از برگزاری مراسم رژه دوچرخه سواران و موتور سواران در سالروز ورود امام خمینی (ره) به میهن در شهرستان خرم آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی یاور عزیزپور صبح دوشنبه در جلسه ستاد دهه فجر لرستان به برنامه های کمیته ورزش ستاد دهه فجر استان اشاره کرد و گفت: برگزاری رژه موتورسواران و دوچرخه سواران از محل فرودگاه خرم آباد تا میدان ۲۲ بهمن این شهر از برنامه های ۱۲بهمن ماه خواهد بود.

وی با بیان اینکه در روز ۱۳ بهمن مسابقات والیبال دسته جات آزاد با همکاری شهرداری و شورای شهر خرم آباد آغاز می شود، تصریح کرد: مسابقات پینگ پنگ، مسابقات والیبال دور برگشت زیرگروه کشور و مسابقات جودو، بدمینتون و والیبال بانوان در روز ۱۴ بهمن برگزار خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان از برگزاری همایش دوچرخه سواری در روز ۱۶ بهمن خبر داد و اظهار داشت: در روز ۱۷ بهمن ماه همایش پیاده روی خانوادگی در سطح استان و مسابقات سوارکاری استقامت در مسافت ۶۰ و ۸۰ کیلومتر در منطقه ده پیر شهرستان خرم آباد برگزار خواهد شد.

عزیزپور برگزاری مسابقات فوتسال در همه شهرستان های لرستان، و مسابقات بازی های بومی محلی توسط هئیت روستایی عشایری در سطح استان را از دیگر برنامه های کمیته ورزش ستاد دهه فجر استان برشمرد و افزود: برگزاری یادواره شهدای ورزشکار در بروجرد و برگزاری مسابقات تیراندازی مدیران دستگاه های اجرایی در شهرستان خرم آباد از دیگر برنامه های این کمیته در دهه فجر هستند.

کد خبر 2473988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha