پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ آبان ۱۳۸۴، ۱۲:۴۷

مديرعامل سازمان تامين اجتماعي:

افزايش تعداد بازنشستگان ، سازمان تامين اجتماعي را دچار مشكل خواهد ساخت

مديرعامل سازمان تامين اجتماعي گفت : در صورتي كه ميزان بهره وري در سازمان تامين اجتماعي افزايش پيدا نكند با افزايش تعداد بازنشستگان ، سازمان به طور حتم با مشكل مواجه خواهد شد ، بنابراين صرفه جويي 20 تا 25 درصدي در مصارف سازمان ضروري است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، غلامرضا سليماني در جمع مديران و مسئولان سازمان تامين اجتماعي بر افزايش بهره وري تاكيد كرد و گفت : در صورتي كه نتوانيم از منابع بدرستي استفاده كنيم و بهره وري را افزايش ندهيم به طور حتم سازمان با مشكلات بسياري مواجه خواهد شد .

وي ، به قانون تامين اجتماعي اشاره و گفت : قانون تامين اجتماعي برگرفته از كشورهاي پيشرفته دنيا است و به طور كلي چارچوب به رغم وجود مصوباتي كه طي چند سال گذشته از طريق مجلس شوراي اسلامي به آن افزوده شده اما مستحكم است .

وي ، همچنين به تدوين اولين سند استراتژيك سازمان تامين اجتماعي اشاره كرد و گفت : سند استراتژيك سازمان با همكاري تمامي معاونت ها تدوين شده و با در اختيار داشتن اين سند ، سازمان در راستاي اهدافي خاص حركت خواهد كرد .

سليماني ، كمبود آمار در زمينه هاي مختلف را بزرگترين ضعف سازمان تامين اجتماعي ذكر كرد و گفت : داده هاي بسياري در سازمان تامين اجتماعي وجود دارد كه هنوز تبديل به آمار نشده است و بايد توجه ويژه اي نسبت به اين امر صورت گيرد .

مديرعامل سازمان تامين اجتماعي تصريح كرد : طي 6 ماه آينده مي بايست بحث آماري را به صورت جدي پيگيري كنيم و به طور حتم مشخص شدن تعداد واقعي بيمه شدگان سازمان بايد در اولويت اين برنامه قرار گيرد .

کد خبر 247422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha