به گزارش خبرنگار مهر، هفته های سوم و چهارم از دور برگشت رقابتهای لیگ برتر تکواندو باشگاههای کشور قرار بود 12 بهمن ماه همزمان با آغاز دهه مبارک فجر در خانه تکواندو برگزار شود که به دلیل سفر تیم ملی به امارات به تعویق افتاد.
محمد کرمی رئیس سازمان لیگ تکواندو با تائید خبر فوق به مهر گفت: قرار بود رقابتهای هفته سوم و چهارم 12 بهمن ماه برگزار شود که به دلیل حضور تیم ملی در رقابتهای بین المللی فجیره و حضور 10 تکواندوکار که عضو تیم های مختلف بودند تصمیم گرفتیم این مسابقات را با تاخیری دو هفته ای اول اسفندماه برگزار کنیم.
وی ادامه داد: نمی توانستیم برخی مسابقات را برگزار کنیم ولی چون تعداد بازیهایی که به تعویق می افتاد زیاد بود و تیم ها برای بازیهای بعدی خود با مشکل مواجه می شدند این تصمیم اتخاذ شد و امیدواریم که تیم ها نیز با این شرایط هماهنگ باشند.
در پايان هشتم( هفته دوم دور برگشت) شهرداری ورامین با 19 امتياز و یک بازی کمتر صدرنشینی خود را تثبیت کرد. صنايع استيل البرز با 16 امتياز به خانه دوم جدول صعود کرد و دانشگاه آزاد با 15 امتياز در رده سوم ایستاد.
نظر شما