جواد وحدتی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: يكي از مهمترين دلايل تصادفات وبروز حوادث در حمل مواد خطرناك عامل انساني است كه به وسيله ارايه آموزش مي توان از بروز آن جلوگيري كرد.
مدیركل حمل و نقل و پایانه های خراسان رضوي تصريح كرد : با توجه به فعاليت بيش از ۵ هزار راننده افغان در ايران در حوزه حمل سوخت و مواد خطرناك ارايه آموزش هايی در خصوص آيين نامه مربوط به شيوه حمل ونقل اين مواد ضروري به نظر مي رسد.
وي ادامه داد: برهمين اساس با همكاري انجمن صنفي شركت هاي حمل ونقل بين المللي دوره هاي يك روزه آموزش آيين نامه حمل كالاي خطرناك و آيين نامه مهار بار طراحي و در دست اجراست.
وحدتي فر بيان كرد: آموزش اصول صحیح حمل مواد خطرناک و یا مهار بار در مسافت های طولانی و جابهجایی ایمن مسافر در جاده های كشور باعث افزایش سطح مهارت، دانش فردی، ارتقاء فرهنگ استفاده از حمل و نقل و در نهایت افزایش بهره وری حمل و نقل میشود.
مدیركل حمل و نقل و پایانه های خراسان رضو ی اظهار كرد: تاكنون ۱۲۰ نفر در اين دوره ها شركت كرده اند و با اجراي مستمر اين دوره ها وطبق برنامه ريزیهای صورت گرفته تمامی رانندگان خارجي در اين دوره شركت خواهند كرد.
وي اذعان كرد: با توجه به اينكه بيشترين آمار رانندگان خارجي را تبعه هاي افغانستان شامل مي شوند اولويت اول ما در ابتدا رانندگان اين كشور است.
وحدتي فر با بيان اينكه راننده هاي تانكر در اولويت آموزش هستند، افزود: اين جلسات در محل مركز آموزش پايانه بار تايباد و در زمان ورود رانندگان به ايران برگزار مي شود.
وي با بيان اينكه امروز، سوانح رانندگی همانند یک نم زدگی در پشت دیوارهای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور است و آسیب های جبران ناپذیری را به جامعه تحمیل می کند افزود: مسئله ایمنی و ارتقای آن یک موضوع عمومی بوده و تنها به یک ارگان و دستگاه خاص مرتبط نیست لذا تمام نهادهای حاکمیتی، مدنی و آحاد جامعه باید برای ارتقای فرهنگ ایمنی و ترافیک تلاش کنند.
نظر شما