علی گرجی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بیش از شش هزار و ۷۰۰ عنوان برنامه ویژه دهه فجر در استان چهارمحال و بختیاری برگزار می شود، اظهار داشت: این تعداد برنامه در شهرستان های نه گانه استان برگزار می شود.
وی افزود: امسال بیشتر برنامه ریزی ها در راستای حضور مردم در برگزاری برنامه های دهه فجر بوده است و تلاش مان این است که جوانان و نوجوانان حضور پر رنگ تری در برگزاری برنامه های دهه فجر امسال داشته باشند.
گرجی تاکید کرد: برگزاری همایش ها، جشن ها و... دیدار با خواده شهدا از نمونه برنامه های دهه فجر امسال در استان چهارمحال و بختیاری است.
رئیس شورای تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: جوانان امروز کشور باید بامسائل مختلف دوران طاغوت و ظلم و ستم ها آشنا شوند و توسعه و پیشرفت امروز کشور که مرهون انقلاب است در تمام حوزه ها برای جوانان بیان شود.
وی گفت: جوانان امروز باید بدانند که در دوران طاغوت چه ظلم و ستم هایی می شد و و باید بدانند که بیگانگان ثروت های کشور را در ان دوران چگونه غارت می کردند.
نظر شما