به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله هادی نژاد گفت: طی دو هفته اخیر كل كشفیات مواد مخدر ۸۱۷۸ كیلوگرم بوده كه بیشترین حجم مواد مكشوفه از نوع تریاك به میزان ۶ تن و ۶۱۷ كیلوگرم بوده است.
وی افزود: در این مدت نیز ۳۸ كیلوگرم شیشه، ۲۰۶ كیلوگرم هروئین، ۷۴۳ كیلوگرم حشیش و ۲۵۴ كیلوگرم مواد پیشساز كشف و ضبط شده است.
به گفته هادینژاد در این مدت، ۵۸۰ قاچاقچی مواد مخدر دستگیر شدهاند كه ۵۵ نفر از آنان زن بودهاند.
معاون مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر، افزود: استان های سیستان و بلوچستان با ۳۳۳۷ کیلو، خراسان رضوی با كشف ۸۸۲ و كرمان با ۶۰۵ كیلوگرم انواع موادمخدر بیشترین مقدار كشفیات را طی این مدت داشتهاند. این كشفیات طی ۱۳۱ عملیات و از طریق بازرسی خودرو، طرح پاكسازی مناطق و بازرسی اشیا همراه مسافرین و بازرسی منازل بوده است.
هادی نژاد ادامه داد: بزرگترین محموله كشف شده در یك نوبت با ۸۸۲ كیلوگرم مواد متعلق به استان خراسان جنوبی بوده است. همچنین طی عملیاتهای انجام شده ۶۸ دستگاه خودرو توقیف شد.
نظر شما