پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۵۸

آذین:

جشنواره دانش‌آموزی دریا در هفت استان ساحلی کشور برگزار می‌شود

جشنواره دانش‌آموزی دریا در هفت استان ساحلی کشور برگزار می‌شود

بوشهر - رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر گفت: جشنواره دانش آموزی دریا در هفت استان ساحلی کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آذین ظهر سه‌شنبه در نشست کمیته طرح شهاب استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بالایی در بخش علمی است که باید تلاش کنیم تا استعدادهای استان به خوبی بارور شود و از آنها استفاده مناسب صورت بگیرد.

وی ادامه داد: اولین مرکز نخبه پروری در کشور آموزش و پرورش است که به عنوان بزرگترین مرکز انسان‌پروری در کشور می‌تواند نقش بسیار مهمی درپوشش دادن افراد نخبه داشته باشد.

وی از مبادی جذب نخبه های دانش آموزی در بنیاد ملی نخبگان به کنکور سراسری، جشنواره های دانش آموزی و المپیادهای علمی اشاره کرد و افزود: امیدواریم با برنامه‌های نخبه پروری و شناسایی افراد نخبه شاهد ورود هر چه بیشتر نخبگان باشیم.

آذین در ادامه از آمادگی این بنیاد برای برگزاری دوره های خلاقیت، ثبت اختراعات و مالکیت فکری و کارگاه های آموزشی در حوزه های مختلف خبر داد و بیان داشت: در بسیاری از افراد ظرفیت‌های نخبگی وجود دارد که باید با برنامه‌ریزی و ارائه آموزش های مناسب این ظرفیت‌ها فعال شود.

وی ادامه داد: جشنواره دانش آموزی دریا با همکاری ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همگام با هفت استان ساحلی کشور در استان بوشهر نیز برگزار می شود.

رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر تاکید کرد: از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره می‌توان به  آشنا شدن دانش آموزان با پتانسیل های دریا و صنایع مرتبط با آن و هدایت تحصیلی و شغلی آنها به سمت رشته های دریایی اشاره کرد.

کد خبر 2475369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha