به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، حجت الاسلام مرتضی میرکو اظهار داشت: بی ترديد مساله وقف در اسلام از جايگاه بلند و رفيعي برخوردار است و يکي از بهترين سنتهاي خير و پرسود ترين معامله در مسير زندگي انسان است.
وی افزود: واقف هرنوع وقف را مقبول کند عمل به آن الزامي است و چنانچه عمل به دستور پيامبر(ص) الزامي است، تخلف از وقف نامه جرم و گناه است چنانچه تخلف از دستورات امامان معصوم (ع) جرم و گناه است.
میرکو ادامه داد: به روز کردن موقوفات و شناسایی نیازهای جامعه از اساسی ترین برنامه های اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان بیان کرد: با استفاده از ظرفیت های وقف بسیاری از نیازهای جامعه رفع خواهد شد.
وی گفت: یکی از مواردی که باید به آن توجه کرد حمایت از زندانیان جرایم غیر عمد و حمایت از خانواده زندانیان است.
حجت الاسلام میرکو همچنین در پایان، خواستار آموزش قرآن به زندانیان شهرستان دامغان با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان شد.
نظر شما