پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۵۴

رئیس سازمان اوقاف:

فلسفه جابجایی در مدیریت ایجاد تحول و برطرف کردن ضعفهاست

فلسفه جابجایی در مدیریت ایجاد تحول و برطرف کردن ضعفهاست

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه فلسفه جابجایی در میان مدیران برای دستیابی به تحول و تعالی است، گفت: هدف از این تغییرات تقویت نقاط قوت و حرکت در مسیر اهداف متعالی سازمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان اوقاف با بیان اینکه براساس جمع بندی های صورت گرفته تغییراتی در مجموعه مدیران سازمان اوقاف پیش بینی شده است، اظهارداشت :هرگونه تغییر و جابجایی در راستای تحول در فعالیت ها و تقویت نقاط قوت و برجسته و حرکت به سمت تعالی و پیشرفت است.

وی با قدردانی از تلاش های سیدحسنعلی موسوی نسب مدیرسابق دفتر مدیریت عملکرد سازمان اوقاف، گفت: در این مدت مجموعه بازرسی سازمان ، عملکرد مناسبی داشته و هر سال یکبار ستاد و صف سازمان و بعضا بقاع متبرکه بازرسی شده و مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

حجت الاسلام محمدی ادامه داد: برخلاف شیوه طبیعی دستگاه های دولتی، بازرسی از ستاد سازمان توسط رده های استانی انجام شد که دستگاه های دیگر با استقبال از این شیوه، خواستار ارائه شیوه نامه و اجرای آن در دستگاه خود شدند.

رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه با ارائه انتظارات و اهمیت وظایف این مدیریت گفت: ایجاد صفا و صمیمیت و ارتباط حسنه میان ستاد و صف ، ارتباط قوی با مجموعه های نظارتی مانند حراست، اداره کل تحقیق و ... ، تفکیک بازرسی های تخصصی و عمومی، شناسایی و ساماندهی مدیران لایق جهت بکارگیری در پست های مناسب، تربیت مدیران آینده سازمان به منظور کادرسازی بر اساس منویات مقام معظم رهبری و ... از جمله وظایف و ماموریت های اداره کل دفتر مدیریت عملکرد سازمان اوقاف است.

کد خبر 2476713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha