پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۰۵

حریق، انفجار و مصدومیت در دو حادثه شب گذشته پایتخت

حریق، انفجار و مصدومیت در دو حادثه شب گذشته پایتخت

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از آتش‌سوزی و انفجار دو واحد مسکونی در خیابان دماوند و بلوار خلیج در شب گذشته خبر داد.

سیدجلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر،با اشاره به اینکه ساعت ۲۲ و ۳۵ دقیقه شب گذشته آتش‌سوزی در مجتمع مسکونی واقع در خیابان دماوند به سازمان آتش‌نشانی اطلاع داده شد گفت: به محض دریافت این خبر ۳ ایستگاه آتش‌نشانی به همراه خودروهای تنفسی به محل آتش‌سوزی اعزام شدند.

وی گفت: محل آتش‌سوزی یک ساختمان ۴ طبقه تک واحدی بود که در طبقه اول و در واحد ۵۰ متری آن آتش‌سوزی گسترده‌ای صورت گرفته بود که دود آتش از کانال کولر به پشت‌بام سرایت کرده و مشکل دودگرفتگی را برای دیگر ساکنان ساختمان ایجاد کرده بود.

ملکی افزود: ۲ نفر از ساکنان ساختمان در طبقه دوم محبوس شده بودند که در نهایت با تلاش ماموران آتش‌نشانی هر دو نفر نجات پیدا کرده و شعله‌های آتش مهار شد و عملیات در ساعت ۲۳ و ۴۵ دقیقه به پایان رسید.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی با اشاره به انفجاری که در ساعت ۲۲ و ۴۴ دقیقه شب گذشته در یک مجتمع مسکونی در بلوار خلیج خیابان هلال احمر رخ داده بود گفت: در این مجتمع مسکونی ۵ طبقه ۲۴ واحدی انفجار به دلیل تجمع گاز شهری رخ داده بود که با اعلام حادثه بلافاصله ۲ ایستگاه مجهز به دستگاه‌های ایمنی و تجهیزات هیدرولیکی به محل حادثه اعزام شدند.

ملکی گفت: این انفجار باعث تخریب بخشی از دیوارهای سایر واحدهای مسکونی و شکسته شدن شیشه‌های خانه‌های اطراف شده بود که آتش‌نشانان با قطع شیر فلکه اصلی گاز و تحویل مصدومان به اورژانس تهران به عملیات خود خاتمه دادند.

کد خبر 2476725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha