پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۴۵

فلاح:

نمایشگاه قرآن کریم در کرمان افتتاح شد/ارائه ۳۰۰ عنوان کتاب

نمایشگاه قرآن کریم در کرمان افتتاح شد/ارائه ۳۰۰ عنوان کتاب

کرمان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان از ارائه ۳۰۰ عنوان کتاب از ۷۰ ناشر در نمایشگاه قرآن کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرشید فلاح صبح چهارشنبه در آیین آغاز بکار دهمین نمایشگاه قرآن کریم استان کرمان گفت: برگزاری چنین نمایشگاه هایی در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه بسیار تاثیرگذار هستند.

وی بر اشاره به اهمیت تحکیم وحدت در جهان اسلام افزود: نمایشگاه های قرآن در واقع بستر لازم برای تحقق این امر را مهیا می کنند.

فلاح اهانت به پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) و ارائه تصاویر خشونت آمیز را اعضاء یک پازل دانست و ابراز داشت: این اقدامات از سوی دشمنان اسلام و با هدف اسلام ستیزی صورت می گیرد.

وی با اشاره به گرایش انسان های آزاده به دین مبین اسلام و رواج اسلام در اروپا اظهار داشت: دشمنان به شدت از این مسئله هراس دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به حضور ۵۰ موسسه قرآنی در نمایشگاه بزرگ قرآن کریم در کرمان، تصریح کرد: در این نمایشگاه ۳۰۰ عنوان کتاب از ۷۰ ناشر ارائه می شود.

وی با اشاره به استقبال مردم از نمایشگاه های قرآن در سال های گذشته، تصریح کرد: ۲۰۰ غرفه در نمایشگاه قرآن راه اندازی شده که ۲۵ غرفه از ۱۰ تولیدی با موضوع حجاب و عفاف هستند.

فلاح از برگزاری ۲۰ همایش فرهنگی و هنری در حاشیه نمایشگاه قرآن کریم خبر داد و یادآور شد: همچنین ۳۰ اداره کل، نهاد و دانشگاه در این نمایشگاه حضور دارند.

کد خبر 2476773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha