به گزارش خبرنگار مهر، محمد وكيلي پيش از ظهر چهارشنبه در نشست بررسي مسائل و مشكلات پنج واحد توليدي و صنعتي شهرستان دامغان در محل سالن جلسات فرمانداري اين شهرستان اظهار داشت: مديريت عالي و مجموعه دستگاه هاي اجرايي استان با عزم و اراده محكم در حل مشكلات واحدهاي توليدي و صنعتي گام بر مي دارند.
وي با تاکید بر اینکه دستگاه های اجرايي باید برای حل مشكل و جلوگیری از آسيب تلاش كنند اضافه كرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مأموريت دارد با برگزاري جلسات به بهتر شدن وضعيت شركت ابزار مهدي دامغان كه سابقه ديرين در فعاليت و اشتغالزايي در اين شهر دارد كمك كند.
وي همچنین به مشكل يك واحد توليدی بسته بندي آجر اشاره داشت و خاطر نشان ساخت: دستگاه هاي اجرايي بايد زمينه همكاري و همراهي با واحدهاي توليدي و صنعتي را تقويت كنند.
مشكلات واحدهاي توليدكنند آجر در دامغان بررسي مي شود
رئيس كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان سمنان از تشكيل كميته اي با مسئوليت سازمان صنعت، معدن و تجارت و شوراي هماهنگي بانك هاي استان براي حل مشكلات واحدهاي توليدكننده آجر در دامغان خبر داد و اظهار داشت: اميدواريم بتوانيم در حل مشكلات اين واحدها سهيم باشيم.
وکیلي با شنيدن مشكلات شركت توليدي كربنات سديم آهوان دامغان نیز گفت: مشكلات اين واحد توليدي در شوراي گفتگوي استان با حضور دستگاه هاي اجرايي عضو، مطرح، بررسي و تصميمات لازم گرفته مي شود.
وي خاطر نشان ساخت: واحدهاي توليدي و صنعتي بايد از فرصت هاي سرمايه گذاري ايجاد شده به خوبي بهره ببرند و در رونق و شكوفايي منطقه تاثيرگذار باشند.
واحدهاي توليدي و صنعتي نبايد تعطيل شود
استاندار سمنان پس از شنيدن مسائل و مشكلات واحدهاي توليدي و صنعتي صاحب الامر ديباج تصريح كرد: واحدهاي توليدي و صنعتي شمال دامغان نبايد تعطيل شود و از مديران اين واحدها انتظار داريم به اشتغالزايي منطقه كمك كنند.
وکیلي گفت: مشكلات این شركت از طريق شوراي گفتگوي استان و مسائل مالي شركت آلدا نيز از طريق بانك توسعه تعاون و با همراهي و همكاري سازمان صنعت، معدن و تجارت و شوراي هماهنگي بانك هاي استان برطرف مي شود.
سرمايه گذاري در شرايط خاص اقتصادی امروز هنر بزرگی است
نماينده مردم شهرستان دامغان در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جلسه با بيان اينكه سرمايه گذاري در این شرايط خاص اقتصادی يك هنر بزرگ است اظهار داشت: يكي از تأثيرات برگزاري این جلسات بايد پويايي و زنده بودن واحدهاي توليدي و صنعتي باشد.
دكتر عبدالرحمان رستميان افزود: همه ما بايد با دلسوزي به رشد، توسعه و كاهش بيكاري كمك كنيم و مديران دستگاه هاي اجرايي نيز در حل مشكلات واحدهاي توليدي و صنعتي همراهي و همكاري خود را تقويت كنند.
علي اصغر مجد فرماندار شهرستان دامغان نیز در ابتداي اين جلسه گزارشي از وضعيت شركت هاي توليدي و صنعتي ابزار مهدي، آلدا، صاحب الامر ديباج، كربنات سديم آهوان و يك واحد توليد كنند و بسته بندي آجر ارائه داد و مديران اين شركت ها نيز مشكلات خود در رابطه با تأمين اجتماعي، ماليات، بانك ها و نقدينگي را با استاندار مطرح كردند.
نظر شما