به گزارش خبرنگار مهر، عادل کاظمی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود:استان زنجان ۳ هزار و ۹۱ مشترک برق دارد که از این میزان ۶ هزار مشترک در حوزه برق و ۵ هزار و ۵۰۰ مشترک در حوزه کشاورزی هستند.
وی اظهار داشت: استان زنجان در مصارف برق صنعتی و کشاورزی رتبه برتر را در کشور دارد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان زنجان به میزان سرقت تجهیزات برق در استان زنجان اشاره کردو گفت: در این میان در سال گذشته ۸۵۰ میلیون تومان تجهیزات برق در استان سرقت شده است.
کاظمی به میزان تلفات انرژی در شبکه توزیع در استان زنجان اشاره کردو یاد آورشد:میزان تلفات انرژی در شبکه توزیع در سال گذشته ۹. ۱۰ درصد بود که این میزان تلفات انرژی در شبکه توزیع تا ۲۴ مهرماه سال آینده به ۵. ۸ درصد کاهش کاهش بدهند و باید حتما ۵ درصد تلفات انرژی اتفاق بیفتد.
وی در ادامه افزود: میزان تلفات انرژی در شبکه توزیع متوسط کشوری ۵. ۱۵ درصد است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان زنجان تاکید کرد: ۵ هزار و ۷۰۰ کنتور معیوب در استان زنجان شناسایی شده است و این شرکت همچنان بر قرائت کنترل و شناسایی کنتور تدوام دارد تا کنتورهای معیوب احصاء شود.
نظر شما