پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۵۵

جبارزاده:

مدیران آذربایجان شرقی به اجرای سیاست های اقتصادمقاومتی توجه ویژه کنند

مدیران آذربایجان شرقی به اجرای سیاست های اقتصادمقاومتی توجه ویژه کنند

تبریز - استاندار آذربایجان ‌شرقی گفت: مدیران ادارات و شهرستان های مختلف آذربایجان شرقی به اجرای دقیق سیاست های اقتصاد مقاومتی توجه ویژه ای کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده شامگاه چهارشنبه در نشست هماهنگی مدیران اجرایی آذربایجان شرقی در تبریز با تاکید بر ضروت حفظ وحدت، محبت و صمیمت بین دستگاه های مختلف استان، افزود: البته همچنین مدیران در این خصوص باید عملکرد خود را نیز به اطلاع مردم برسانند.

وی سپس به نقش رسانه های استان در اطلاع رسانی عملکرد مدیران و ادارات مختلف اشاره کرد و ابراز داشت: مدیران باید کارنامه عملکرد خودتان را بیان کنند و در این زمینه تقویت ارتباط با رسانه‌ها ضروری است.

جبارزاده بر تعامل بیشتر با اصحاب رسانه تاکید کرد و گفت: به نمایندگی از مردم استان از فعالیت و عملکرد خوب مدیران تشکر می ‌کنم چرا که این خدمتگزاران مردم در این مدت فعالیت خوبی داشتند و در سطح کشور رتبه‌ های خوبی کسب کرده اند.

استاندار آذربایجان ‌شرقی به دیدار مردم استان با مقام معظم رهبری در روز ۲۹ بهمن نیز اشاره کرد و خواستار هماهنگی بیشتر برای برگزاری باشکوه و منظم این دیدار و اعزام مردم به بیت رهبری شد.

وی بر لزوم برگزاری پرشور و باشکوه برنامه های دهه فجر نیز تاکید کرد و اظهار داشت: در این روزهای مبارک که مصادف است با پیروزی انقلاب اسلامی باید مدیران از فرصت افتتاح پروژه ‌ها و حضور در مساجد و اجتماعات برای بیان خدمات دولت استفاده کنند.

کد خبر 2477559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha