به گزارش خبرنگار مهر، در رقابت های بین المللی کشتی در رده سنی نوجوانان که صبح امروز در سالن شهید بهشتی مشهد آغاز شد کشتی گیران ۱۳ کشور جهان و استان های کشور به مصاف یکدیگر رفتند.
در این دوره از رقابت ها که به مدت دو روز برگزار می شود کشتی گیرانی از کشورهای کره شمالی، ارمنستان، گرجستان، ترکمنستان، قزاقستان، آذربایجان، قرقیزستان، عراق، ارمنستان، روسیه، بلغارستان، اکراین، هند و بنگلادش با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
رییس هیئت کشتی خراسان رضوی در حاشیه برگزاری این رقابت ها گفت: این رقابت ها که از صبح امروز در مشهد مقدس برگزار شده در دو بخش کشتی فرنگی و آزاد دنبال می شود.
علی بامشکی بیان کرد: در این رقابت ها علاوه بر کشتی گیران خارجی کشتی گیران ایرانی نیز از استان های کرمانشاه، کرمان، آذربایجان شرقی، کردستان، خوزستان، خراسان رضوی و جنوبی، تهران، قم، مرکزی، مازندران، گیلان و فارس نیز حضور دارند.
وی بیان داشت: در این رقابت ها تعداد ۶۰ داور بین المللی از کشور های مختلف کار قضاوت و داوری این دوره از رقابت ها با عنوان جام یادگار امام(ره) را بر عهده دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های جام یادگار امام راحل از امروز به مدت دو روز و در ۱۲ وزن مختلف با حضور ۳۰۰ ورزشکار در مشهد مقدس ادامه دارد.
نظر شما