به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه سفر به شهرستان ورامین و در جمع خبرنگاران با اشاره به پرداخت کارانه و حقوق پزشکان بر اساس نظام نوین پرداختی اظهار داشت: حقوق و کارانه پزشکان بر اساس نظام نوین پرداختی محاسبه می شود و حقوق و کارانه پزشکان تا پایان آذرماه پرداخت و تنها چهار دانشگاه کارانه پزشکان را پرداخت نکرده اند که با پیگیری های صورت گرفته طی دو الی سه روز آینده مشکل این دانشگاه ها نیز مرتفع خواهد شد.
وزیر بهداشت افزود: در برخی رسانه های اینگونه مطرح شده است که پرداختی وزارت بهداشت متفاوت با سایر وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی است در حالی که این بخش، از بازتوزیع درآمد بیمارستان ها به پزشکان پرداخت می شود.
وی ادامه داد: دستگاه های نظارتی و دیوان محاسبات به دقت بر این امور نظارت دارند به همین خاطر اعتبار طرح تحول سلامت به صورت دقیق مشخص شده و نمی توان آن را صرف پرداخت حقوق و مزایا کرد.
این مسئول با اشاره به این نکته که کارانه پزشکان تا پایان سال به صورت کامل پرداخت می شود گفت: کارانه پزشکان بر اساس نظام جدید باید از اول آبان ماه محاسبه گردد و با پیگیری های صورت گرفته تمامی مطالبات تا پایان سال پرداخت خواهد شد.
میزان مصرف کره کاهش پیدا کرده است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی در پاسخ به سوال دیگری درباره کاهش میزان مصرف مواد لبنی پرچرب در میان مردم افزود: با اطلاع رسانی وزارت بهداشت و درمان و عدم استفاده مردم از مواد لبنی پرچرب، میزان مصرف کره در کشور کاهش و به صادرات آن افزوده شد.
وی در ادامه با اشاره به نظارت وزارت بهداشت بر تولیدکنندگان شیر و مواد لبنی گفت: هر هفته سازمان غذا و دارو نمونه گیری های لازم از شیر و مواد لبنی تولید شده را انجام داده و نظارت جدی بر امور دارد و بر اساس گزارشات تعداد تخلفات در چند ماه گذشته بسیار پایین بوده است.
نظر شما