به گزارش خبرگزاری مهر، علی طاهری در حاشیه بازدید رئیس امداد و نجات سازمان هلالاحمر از پروژه پایگاه امداد و نجات شمالغرب افزود: تکمیل این پروژه مرحلهبهمرحله و با تزریق اعتبار پیش میرود این در حالی است که نیمه اول سال آینده فاز اول و دوم به بهرهبرداری میرسد و فاز سوم آن نیز در صورت استقرار بالگرد و تأمین اعتبار به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: در این پروژه ۱۲۰۰ مترمربع فضای اداری و ۵ هزار مترمربع سوله احداث شده است و با توجه به برنامهریزیها مقرر شده چند قلاده سگ جهت تجسس نیز برای استقرار در یان محل به زنجان فرستاده شود.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان زنجان در ادامه از پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصدی ساختمان اداری و امدادی جمعیت هلالاحمر شهرستان ابهر خبر داد افزود: ساختمان اداری و امدادی جمعیت هلالاحمر شهرستان ابهر از مهرماه امسال شروع شده و تاکنون با اختصاص ۳۰ درصد از اعتبار، ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تا پایان سال ۹۵ به بهرهبرداری میرسد.
طاهری افزود: زیربنای ساختمان سه هزار مترمربع بوده و در چهار طبقه به اتمام خواهد رسید، این در حالی است که ساختمان مذکور ۹۰۰ متر از یک ساختمان کلنگی وقفی بوده و در اختیار هلالاحمر استان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: ساختمان اداری و امدادی جمعیت هلالاحمر شهرستان ابهر با مساحت ۲۳۵ مترمربع زیربنا و با ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار، ۲۲ بهمن سال گذشته به بهرهبرداری رسیده است.
طاهری در ادامه با اشاره به وضعیت انبار امدادی هلال احمر خرمدره افزود: برای این ساختمان با ۲۱۳۸ مترمربع زیربنا، ساختمان اداری امدادی، پارکینگ، اتاق برقی به مساحت ۵۵۶ مترمربع و انباری به مساحت ۲۸۸ مترمربع تاکنون اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه داشته است، در حالی که جهت تکمیل پروژه به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال دیگر نیاز دارد.


نظر شما