پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۱۲

حجت الاسلام خاتمی:

نظام جمهوری اسلامی با صلابت راه خود را ادامه می دهد

نظام جمهوری اسلامی با صلابت راه خود را ادامه می دهد

زنجان- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: با گذشت 36 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، نظام با صلابت و بدون تکیه بر شرق و غرب و با مردم سالاری دینی به راه خود ادامه می‎دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی ظهر جمعه در جمع نماز گزاران با اشاره به اینکه با پیروزی نظام اسلامی تفکرات دینی در جامعه حاکم شده است افزود: با وجود همه توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی همچنان به راه خود ادامه میدهد.

وی ادامه داد:  انقلاب اسلامی در مقابل دو ابرقدرت شرق و غرب ایستاد و  انقلاب اسلامی بر سلطه غرب و شرق پایان داد.

حجت الاسلام خاتمی افزود:  از دیدگاه امام مدل انقلاب شرقی و غربی نبود و آمریکا از شوروی و شوروی از آمریکا بدتر بوده و انگلیس از هر دو بدتر است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: با پیروزی نظام اسلامی تفکرات دینی در جامعه حاکم شده است و با وجود همه توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی همچنان به راه خود ادامه میدهد.

حجت الاسلام خاتمی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در مقابل دو ابرقدرت شرق و غرب ایستاد افزود: انقلاب اسلامی بر سلطه غرب و شرق پایان داد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: از دیدگاه امام مدل انقلاب شرقی و غربی نبود و آمریکا از شوروی و شوروی از آمریکا بدتر بوده و انگلیس از هر دو بدتر است.

حجت الاسلام خاتمی با اشاره به عوامل پیروزی و حفظ انقلاب اسلامی بر ضرورت حفظ آرمان‌ها و ارزشهای نظام اسلامی تاکید کرد و گفت: امام راحل در برابر این میزان ظلم و فساد به پا خاست و اعتراض خود را به وضعیت موجود اعلام کرد و بر سلطه طاغوت  در ایران پایان داد و نظامئ مقتدر و عزتمند جمهوری اسلامی ایران را مستقر کرد.

وی ادامه داد: حفظ نظام اسلامی از مهمترین واجبات است و هر کس عرق  اسلام و مسلمانی دارد، باید برای حفظ نظام اسلامی تلاش کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان بر ضرورت پیاده شدن اسلام در همه ابعاد جامعه تاکید کرد و گفت: مردم ایران همواره در همه صحنه ها در کنار نظام بودند و مسئولان باید با مردم همراه بوده و ساده زیست باشند.

حجت الاسلام خاتمی حضور مردم در صحنه را دارای نمره بیست دانست و افزود: اتحاد و وحدت کلمه از تاکیدات مقام معظم رهبری برای حفظ نظام اسلامی است.

وی  با بیان اینکه اتحاد و حضور مردم در تمام عرصه ها و صحنه ها از عوامل ماندگاری و بقای انقلاب اسلامی طی 36 سال گذشته است گفت: جمهوری اسلامی نخستین حکومت مبتنی بر مردم سالاری دینی است و  این حکومت در برابر قدرتهای غرب و شرق ایجاد شد و استقلال خود از آنها را اعلام کرد.

وی با اشاره به حرکت حجت‌الاسلام سید حسن نصرالله گفت: تدابیر این رهبر انقلابی در مقابل دشمنان موجب خوشحالی مردم فلسطین شده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با بیان اینکه از دیدگاه مقام معظم رهبری پیروزی ملت فلسطین دشوارتر از پیروزی ملت ایران در ایجاد انقلاب اسلامی نیست افزود: پیروزی انقلاب اسلامی از دیدگاه جهانیان بعید بود اما همت مردم موجب این پیروزی شد.

حجت الاسلام خاتمی افزود: بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی بازخوانی اهداف، آرمان و شعار انقلاب به ویژه برای نسل‌های بعدی انقلاب محسوب می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با بیان اینکه هجوم اجنبی‌ها در اعصار مختلف موجب تجزیه ایران شده است، افزود: اما با پیروزی انقلاب اسلامی حتی یک وجب از خاک کشور جدا نشده است.

حجت الاسلام  خاتمی  افزود: دهه فجر عیدی بزرگ، پر افتخار و غرور آفرین برای ملت ایران  است و به اعتراف نظریه پردازان غربی به معجزه بزرگ قرن بودن انقلاب اسلامی بود.

وی با اشاره به اینکه به برکت تداوم مبارزه و تدابیر امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی پیروز شد، افزود: در خصوص فلسطین نیز این امر می‌تواند محقق شود.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان یادآور شد: بعد از گذشت 15 سال جرقه های پیروزی انقلاب اسلامی زده شد و مردم برای مقابله با طاغوت به پاخواستنددر واقع انقلاب اسلامی با ماهیت اسلامی و استکبار ستیزی در نهایت منجر به پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن سال 57 شد.

حجت الاسلام خاتمی  با اشاره به 19 ربیع‌الثانی به عنوان سالروز رحلت شهادت گونه حضرت معصومه (س)این روز از اهمیت ویژه‌ای در تاریخ اسلام برخوردار است.

کد خبر 2478244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha