پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۲۲

همایون پور:

کاهش ۶۵ درصدی فوت شدگان گازگرفتگی در کردستان

کاهش ۶۵ درصدی فوت شدگان گازگرفتگی در کردستان

سنندج- مدیرکل پزشکی قانونی استان کردستان از کاهش ۶۵ درصدی فوت شدگان گازگرفتگی در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته خبر داد.

غلامرضا همایون پور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در ۹ ماهه امسال ۶ نفر بر اثر مسمومیت با گاز منواکسیدکربن در کردستان جان خود را از دست دادند.

وی عنوان کرد: در ۹ ماهه امسال  نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته که ۱۷ نفر بر اثر مسمومیت با گاز منواکسیدکربن جان خود را از دست داده بودند شاهد کاهش ۶۵ درصدی در استان بودیم.

وی اظهارداشت: از ۶ نفر فوت شدگان حوادث گازگرفتگی در ۹ ماهه امسال ۵ نفر مرد و یک نفر زن بوده و این در حالی است که از کل فوت شدگان حوادث گازگرفتگی ۹ ماهه سال قبل ۱۲ نفرمرد و ۵ نفر زن بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کردستان به آمار مراجعین ناشی از حوادث کار به مراکز پزشکی قانونی استان اشاره کرد و افزود: در نه ماهه امسال ۳۶۷ نفر بر اثر حودث کار مصدوم و برای معاینه به مراکز پزشکی قانونی استان کردستان مراجعه کردند.

همایون پور تعداد مصدومین حوادث کار در ۹ ماهه سال گذشته را ۳۲۶ مورد ذکر و بیان کرد: تعداد مراجعین حوادث کار در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه از کل مصدومین حوادث کار در ۹ ماهه امسال ۳۶۱ نفر مرد و شش نفر دیگر زن بودند، عنوان کرد: از کل مصدومین حوادث کار در ۹ ماهه سال گذشته ۳۲۰ نفر مرد و ۶ نفر زن بودند.

کد خبر 2481708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha