پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۳۰

همزمان با دهه فجر/

نمایشگاه مدرسه انقلاب در دبیرستان علامه حلی رفسنجان افتتاح شد

نمایشگاه مدرسه انقلاب در دبیرستان علامه حلی رفسنجان افتتاح شد

رفسنجان - نمایشگاه «مدرسه انقلاب» ویژه ایام الله دهه فجر ظهر امروز با حضور مسئولان شهرستان رفسنجان در دبیرستان علامه حلی دوره دوم این شهر افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دبیرستان علامه حلی دوره دوم رفسنجان در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه در ۱۱ غرفه با همکاری اتحادیه انجمن های اسلامی و بسیج دانش آموزی مدرسه، دانشگاههای ولی عصر(عج)، پیام نور و کار، نیروی انتظامی و پژوهشسرای امام محمد باقر (ع) تا ۲۲ بهمن در سالن اجتماعات این مدرسه برپاست.

ابوالفضل رنجبر با بیان اینکه بازدید از این نمایشگاه عصرها برای عموم آزاد است، افزود: با توجه به اینکه امسال برای نخستین بار در سطح مدارس چنین نمایشگاه گسترده ای برپا شده است سعی داریم برنامه بازدید دانش آموزان مدارس مختلف شهرستان را نیز از نمایشگاه داشته باشیم.

وی با قدردانی از دانش آموزان دبیرستان علامه حلی برای همکاری در برپایی این نمایشگاه، تصریح کرد: در این نمایشگاه علاوه بر آشنایی دانش آموزان با زمان پیروزی انقلاب در قالب غرفه ها و نمایش فیلم، دستاوردهای علمی و پژوهشی دانش آموزان علامه حلی رفسنجان نیز به نمایش درآمده است.

از جمله دستاوردهای دانش آموزان علامه حلی رفسنجان در این نمایشگاه می توان به ساخت تلسکوپ مرکب، ساخت مین دریایی، ساخت هواپیماهای در مقیاس کوچک آموزشی و پهپاد و ساخت دستگاه اونس سنج دیجیتال اشاره کرد.

کد خبر 2481891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha