پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۴۲

در سال 93؛

3200 خودروی سمند به ناوگان تاکسیرانی پیوست

3200 خودروی سمند به ناوگان تاکسیرانی پیوست

مدیرعامل تاکسیرانی گفت: در سال‌جاری تاکنون 3 هزار و 200 دستگاه خودروی سمند EF7 در ناوگان تاکسیرانی جایگزین پیکان‌های فرسوده شده است و امیدواریم این تعداد تا پایان سال به 4 هزار دستگاه برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، میثم مظفر در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی مبنی بر عدم تحویل به موقع تاکسی‌های جدید به متقاضیان، گفت: اختلاف ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت و ایران خودرو و بدهی‌های معوق این ستاد به خودروساز منجر به کندی ناوگان تاکسیرانی شده است اما این روند متوقف نیست.

مدیرعامل تاکسیرانی در پاسخ به مهر افزود: تا به امروز 3 هزار و 200 دستگاه خودروی سمند EF7 در ناوگان تاکسیرانی جایگزین پیکان‌های فرسوده شده است و امیدواریم این تعداد تا پایان سال به 4 هزار دستگاه برسد.

وی در پاسخ به سئوال دیگر مهر مبنی بر بازپرداخت 29 میلیون تومانی وام‌های 20 میلیون تومانی از سوی تاکسیرانان، خاطرنشان کرد: بهره بانکی 15 درصد برای نوسازی ناوگان در نظر گرفته شده است که بر این اساس، طی 5 سال باید تسهیلات 20 میلیون تومانی بازپرداخت شود، ضمن اینکه بیش از 5 میلیون تومان بابت اسقاط  هر خودرو به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود و بنابراین متقاضیان نوسازی تاکسی می‌توانند با کمتر از 5 میلیون تومان پرداخت نقدی، خودروی خود را دریافت کنند.

مظفر در خصوص مشکلات خودروی پراید برای ورود به ناوگان تاکسیرانی، گفت: گروه خودروسازی سایپا جایگزینی خودروی تیبا برای ناوگان تاکسیرانی را به شورای عالی ترافیک ارائه داده اما متاسفانه به دلیل عدم تطبیق با استانداردهای این شورا، تاکنون موافقتی برای جایگزینی صورت نگرفته است.

وی ادامه دارد: تیبا استاندارد یورو 5 را ندارد و مادامی که شورای عالی ترافیک بر روی این استانداردها پافشاری می کند، این خودرو وارد ناوگان تاکسیرانی نخواهد شد.

تفاهم نامه همکاری میان گروه خودروسازی سایپا و سازمان تاکسیرانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده امروز به امضا رسید.

کد خبر 2481947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha