پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۵۷

آموزش مجازی ۵ هزار استاندارد شغلی

آموزش مجازی ۵ هزار استاندارد شغلی

معاون وزیر کار گفت: باشگاه مهارت و یادگیری دانش بنیان امید برای ارائه آموزش های مجازی در ۵ هزار استاندارد شغلی طراحی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کورش پرند با اعلام اینکه سازمان فنی و حرفه ای با توجه به تغییرات فناوری و به ویژه فناوری اطلاعات، روش های نوین آموزشی را مبتنی بر فضای مجازی و به ویژه فرصت های شبکه سازی در فضای مجازی و بهره گیری از ابزارهای نوین فناوری اطلاعات طراحی کرده است گفت: باشگاه مجازی "آموزش مهارت و یادگیری دانش بنیان امید"، از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور راه اندازی شد.

معاون وزیر کار بیان داشت: کارآفرینی دانش بنیان، ارتقای سطح آگاهی جامعه و فرهنگ عمومی پیرامون مهارت آموزی و کسب فرصت های شغلی مبتنی بر کسب مهارت و بسترسازی دسترسی عمومی به آموزش های مهارتی و سبک زندگی مبتنی بر فناوری اطلاعات و بهره گیری از فضای مجازی از مهم ترین اهداف راه اندازی باشگاه مجازی آموزش مهارت و یادگیری دانش بنیان امید هستند.

وی افزود: در باشگاه مجازی امید، آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد تحت پوشش سازمان، آموزش های فنی و حرفه ای را براساس ۵ هزار استاندارد آموزشی این سازمان در حوزه های صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر، فناوری های پیشرفته و مدیریت و کارآفرینی به صورت مجازی آموزش می دهند.

پرند ا‌ظهارداشت: کارآموزان دوره های آموزش فنی و حرفه ای، مدیران آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد، مربیان آموزش های فنی و حرفه ای، کارکنان دولت، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها، زنان خانه دار و عموم مردم از مخاطبان آموزش های باشگاه مجازی امید هستند.

کد خبر 2482126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha