پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۵۵

رنجبر اعلام کرد:

رفع انتقاد مجاوران کارخانه کود کمپوست روشن شهربا راه‌اندازی ریجکت سوز

رفع انتقاد مجاوران کارخانه کود کمپوست روشن شهربا راه‌اندازی ریجکت سوز

اصفهان- معاون خدمات شهری شهرداری با اشاره به انتقاد ساکنان اطراف کارخانه تولید کود کمپوست (مردم روشن شهر)گفت:با راه‌اندازی ریجکت سوز ساکنان این محل از بوی ناشی از کارخانه تولید کمپوست رها خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رنجبر پیش از ظهر امروز در آئین بهره‌برداری از طرح‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری با اشاره به موفقیت اصفهان در تولید کود کمپوست اظهار داشت: در حال حاضر اصفهان تنها کلانشهر کشور است که موفق به دریافت گواهینامه استاندارد تولید کود کمپوست شده است.

وی نحوه صحیح مدیریت پسماند را یکی از عوامل توسعه پایدار شهرها دانست و بیان داشت: در این راستا شهرداری اصفهان برای رسیدن به توسعه پایدار و درآمدزایی مناسب برای شهر اصفهان جمع‌آوری و بازیافت پسماندها را با توجه به رعایت اصول فنی در دستور کار قرار داده است.

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر تمام برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در راستای جلوگیری از دفن مستقیم پسماند بوده است، ادامه داد: بر این اساس روزانه حدود ۲۵۰ تن ضایعات ریجكت یا همان پسماند خروجی كارخانه كمپوست كه بیشتر مواد پلیمری، كاغذ و پوشاك هستند برای استفاده در دستگاه های پسماند سوز جهت تولید انرژی الكتریكی به سایت پسماند شرق منتقل و در لندفیل های استانداردی كه به صورت مهندسی طراحی شده، ذخیره می‌شوند.

کاهش ۵ درصدی میزان تولید پسماند اصفهان در برنامه ۱۴۰۰

وی کاهش ۵ درصدی میزان تولید پسماند در شهر اصفهان را از برنامه‌های در دستور کار برنامه اصفهان یک هزار و ۴۰۰ عنوان کرد و افزود: باید توجه داشته باشیم که طی ۳ سال گذشته با کاهش قابل توجه تولید پسماند در شهر اصفهان روبرو بوده‌ایم و از این رو برنامه‌ریزی برای کاهش تولید تا ۵ درصد مورد توجه قرار دارد.

رنجبر با بیان اینکه در حال حاضر كارخانه كمپوست شهرداری اصفهان با بازیافت روزانه بیش از ۷۰۰ تن مواد آلی پسماند شهری شهرهای اصفهان و اقماری تنها تولید كننده كمپوست استاندارد پسماند شهری در كشور است، ادامه داد: در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم برای ساماندهی تولید پسماند باید از کارخانه تولید کننده ابزارآلات در برنامه پنجم توسعه قرار گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه راه اندازی کارخانه ریجکت سوز شهرداری اصفهان با دریافت مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان طی ۲۰ روز آینده به مناقصه گذاشته می‌شود، اظهار داشت: این کارخانه ظرفیت ریجکت کردن روزانه ۷۰۰ تن پسماند را خواهد داشت.

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به انتقادات ساکنان اطراف کارخانه تولید کود کمپوست اطراف اصفهان افزود: با راه‌اندازی این کارخانه ریجکت سوز ساکنان روشن شهر و گردنه زینل نیز از بوی ناشی از کارخانه تولید کمپوست رها خواهند شد.

وی با اشاره به افتتاح ۶ پروژه در سازمان مدیریت پسماند با اعتبار ۲۲ میلیاد تومانی بیان داشت: از جمله پروژه‌های مهمی كه شهرداری به منظور جمع آوری متمركز مواد قابل بازیافت در شهر اصفهان انجام داده ، احداث ایستگاه های ثابت جمع آوری و اطلاع رسانی در مناطق مختلف شهری است.

رنجبر با اشاره به بهره‌برداری از اولین مركز پردازش مكانیزه پسماند خشك در كشور افزود: این مركز ظرفیت دریافت ۳۰ تن پسماند خشك را در روز دارد.

کد خبر 2483617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha