پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ بهمن ۱۳۹۳، ۱۸:۵۰

فلاح جلودار:

موضوع کارخانه خزرخزر قضایی شده است/ رشد سرمایه گذاری در استان

موضوع کارخانه خزرخزر قضایی شده است/ رشد سرمایه گذاری در استان

چالوس - استاندار مازندران گفت:اگر کارخانه خزرخز در غرب استان احیا شود به اشتغال منطقه کمک می کند و طرح فسخ قرارداد آن از خریداری قبلی در دادگاه در حال پیگیری است.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار عصر سه شنبه در نشست با خبرنگاران غرب مازندران بیان داشت: جلسات متعددی با مدیرعامل و خریدار کارخانه داشتیم و علیرغم اینکه بانک بدهی بیمه را تسویه کرده ولی سرمایه گذار اقدامی نداشته است و بانک قراردادش را با سرمایه گذر فسخ کرده است.

وی بیان داشت: در جلسه دادگاهی که این موضوع بررسی می شود، درصدیدم تا قرارداد را از سرمایه گذار فسخ و به بانک صنعت و معدن واگذار کنیم.

وی بیان داشت: در بعد از انقلاب کارخانه ها و واحدهای تولیدی خوبی داشتیم، ولی اکنون بسیاری تعطیل شده است.

وی به موضوع اعتبارات اشاره کرد و گفت: دولت برای پیشبرد کارها چند مسیر برای تامین اعتبار پیگیری می کند و بودجه پارسال 313 میلیارد تومان بود که بخش اندکی از آن محقق شد.

استاندار مازندران با بیان اینکه امسال برای اولین بار ضریب بودجه بیشتر از ضریب جمعیتی است گفت: بودجه امسال بیش از 400 میلیارد تومان بوده که بیش از 98 درصد تخصیص یافته است و امسال نسبت به سال قبل بیش از 400 درصد افزایش دریافتی از بودجه خزانه داشتیم.

فلاح جلودار بیان داشت: از ایمیدرو و توسعه ذغال سنگ البرز، 600 میلیارد تومان دریافت شد که بخشی از آن امسال جذب شد و از بانک توسعه اسلامی برای ساماندهی فاضلاب شهرهای قائمشهر، آمل، محمود آباد، تنکابن و رامسر 150 میلیون یورو مصوب شده است.

استاندار مازندران بیان داشت: در سال جاری دو هزار و 500 تا سه هزار میلیارد تومان از ردیف های مختلف در حال جذب هستیم.

وی با تاکید بر اینکه توسعه استان را باید تکیه بر بخش خصوصی ببنیدیم گفت: بخش خصوصی 680 هزار میلیارد تومان بودجه دارد که از این مسیر بیش از سه هزار و 200 میلیارد تومان مجوز سرمایه گذاری صادر شده است.

وی بیان داشت: در حال حاضر زمینه ایجاد سرمایه گذاری دولتی و خصوصی به میزان شش هزار میلیارد تومان در استان فراهم شده است.

فلاح جلودار با بیان اینکه غرب استان زمینه گردشگری بسیار زیادی دارد، گفت: منطقه گردشگری قابلیتهای فراوانی دارد و باید پروژه های مناسب با این بخش تعریف شود.

وی به تهیه طرح سرمایه گذاری در پارک جنگلی نور اشاره کرد و گفت: پیگیریهای لازم برای اخذ مجوز از سوی بخش خصوصی شده است و بیش از 50 نوع فعالیت در آن دیده شده است.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری فرهنگسازی، امنیت می خواهد و منطقه آزاد ویژه اقتصادی نوشهر یکسری زمینه های لازم دارد وباید استعدادیابی مناسب صورت گیرد.

فلاح جلودار افزود: با یک اجماعی می توانیم 60 تا 70 درصد مازندران را به عنوان منطقه آزاد تجاری معرفی کنیم و فعلا هیچ نقطه ای به عنوان گزینه مشخص نشده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بندر نوشهر و امیرآباد به عنوان منطقه ویژه اقتصادی درنظر گرفته شده است.

کد خبر 2485845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha