پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۳۱

در هفته سوم سوپرلیگ کاراته مردان کشور/

آذرخودروی قم به مصاف دانشگاه آزاد و مناطق نفت خیز جنوب می‌رود

آذرخودروی قم به مصاف دانشگاه آزاد و مناطق نفت خیز جنوب می‌رود

قم - سرپرست تیم کاراته آذرخودروی قم از تقابل آذرخودروی قم با تیم‌های دانشگاه آزاد و مناطق نفت خیز جنوب در هفته سوم سوپرلیگ کاراته باشگاه‌های کشور خبر داد.

مهدی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره تقاضای میزبانی آذرخودرو در هفته سوم سوپرلیگ کاراته اظهار داشت: از مدت‌ها قبل به دنبال میزبانی هفته سوم سوپرلیگ بودیم اما در ‌‌‌نهایت شرایط به گونه‌ای شد که تصمیم گرفتیم در فرصت دیگری، میزبانی این مسابقات را بپذیریم و بدین ترتیب مسابقات رقابت‌های این هفته که هفته سوم سوپرلیگ محسوب می‌شود در باشگاه پیام تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه در هفته دوم مسابقات به دلیل حضور ۲ کاراته کا در مسابقات آرلس کاپ فرانسه و یک کاراته کا در مسابقات جایزه بزرگ امارات، حضور پیدا نکردیم این هفته در یک بازی معوقه باید با تیم مهیار تهران مسابقه دهیم و ۳ مبارزه نیز در چارچوب هفته سوم انجام می‌دهیم.

سرپرست تیم کاراته آذرخودروی قم گفت: در نخستین مبارزه هفته سوم با تیم آکادمی کاراته کمربند سیاه تهران مسابقه می‌دهیم و سپس در دومین مسابقه با تیم دانشگاه آزاد اسلامی، مدافع عنوان قهرمانی و در سومین مبارزه با تیم مناطق نفت خیز جنوب دیدار می‌کنیم که همه این مسابقات، مسابقاتی سخت محسوب می‌شود.

کریمی عنوان کرد: جدال تیم‌های آذرخودروی قم و دانشگاه آزاد تهران در هفته سوم سوپرلیگ تعیین کننده قهرمان نیم فصل سوپرلیگ کاراته است و با توجه به رقابت نزدیک و فشرده‌ای که با تیم دانشگاه آزاد داریم، می‌دانیم که مبارزه برابر این تیم پرستاره دشوار‌ترین مسابقه ما در طول فصل است.

وی تاکید کرد: خوشبختانه نسبت به فصل قبل از نظر نیروی انسانی و توان فنی نفر به نفر، شرایط بسیار خوبی داریم و امیدواریم که امسال نیز بتوانیم همانند فصل گذشته مسابقات خوبی به نمایش بگذاریم و با قهرمانی در این فصل، تلخی نایب قهرمانی فصل گذشته را فراموش کنیم.

وی تصریح کرد: آذرخودرو سال گذشته برای نخستین بار در سوپرلیگ شرکت کرد و در رقابت با تیم دانشگاه آزاد به کسب رده دوم سوپرلیگ قناعت کرد اما هدف ما این است که با استفاده از تجربیات فصل گذشته، امسال پخته‌تر عمل کنیم و قهرمانی را به دست آوریم.

کد خبر 2487014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha