به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی حیدر زاده در محل خسروآباد جاجرود با نمایندگان سازمانهای مردم نهاد شهرستان پردیس و شوراهای صنعتی لکه های صنعتی کمرد، تپه سیف، خرمدشت و جاجرود دیدار کرد.
وی با اشاره به مشکلات مربوط به اجرای طرح جامع فاضلاب شهرستان گفت: شهر پردیس بارگذاری ۸۰۰ هزار نفری جمعیت را پیش رو خواهد داشت، در حالی که این شهر هنوز سیستم تصفیه فاضلاب ندارد.
حیدرزاده در مورد چگونگی اجرای طرح جامع فاضلاب تهران اظهار داشت: طرحهای وزارت نیرو و شرکت آب و فاضلاب در این زمینه آماده است و اجرای این طرحها نیز آغاز شده، اما مهمترین مشکلی که در اجرای طرح جامع فاضلاب تهران وجود دارد، تزریق قطره چکانی اعتبارات به این طرح است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: با وجود وضع کنونی، اجرای طرح جامع فاضلاب تهران شاید چند دهه به طول بیانجامد، البته اولویت اول ما در این طرح باید بحث تصفیه خانهها باشد.
حیدرزاده همچنین در ارتباط با موضوع آبیاری اراضی کشاورزی اطراف تهران با فاضلاب شهری گفت: محوریت حل این مساله با وزارت جهاد کشاورزی است، در حال حاضر ۶۰ درصد از این اراضی رو به اصلاح است اما تا شبکه فاضلاب تهران کامل نشود و کانالها و مسیلها بار بر فاضلاب نشوند، نمیتوانیم با اطمینان از حل این مشکل حرف بزنیم.
وی اظهار داشت: کارگروهی برای حل مشکل آبیاری اراضی با محوریت وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شده که در آن کارگروه مسولیت ما جلوگیری از ورود فاضلاب صنایع به زمینهاست.
حیدرزاده مسئله اصلی را نبود شبکه کامل فاضلاب دانست و تصریح کرد: تا این مشکل حل نشود، بحرانهای زیست محیطی و بهداشتی از قبیل آنچه ذکر شد، گریبانگیر بسیاری از شهرهای ایران خواهد بود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در خصوص مشکلات مربوط به پسابهای صنایع و ضوابط استقرار واحدهای صنعتی و کارگاهی با بیان ضرورت اجرای قانون و جلوگیری از ادامه روند نابسمان استقرار غیر مجاز صنایع گفت: ارائه خدمات آب، برق و گاز به واحدهای منطقه منوط به تطابق آن با قوانین و مقررات مربوطه است.
وی با اشاره به بحران کمبود آب، حفاظت کمی و کیفی منابع آب رودخانه جاجرود و انجام پیش تصفیه برای واحدهای صنعتی شهرستان را از اولویت های شهرستان دانست.
حیدر زاده ادامه داد: می بایست قانون ملاک عمل مسوولان ذی ربط باشد تا بدینوسیله از گسترش لکه های صنعتی فاقد مجوز پیشگیری شود.
نظر شما