پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۲۰

ملکی مطرح کرد:

۲۳ میلیارد تومان برای تکمیل کنار گذر جنوبی خرم آباد نیاز است

۲۳ میلیارد تومان برای تکمیل کنار گذر جنوبی خرم آباد نیاز است

خرم آباد - مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان گفت: برای تکمیل کنار گذر جنوبی شهر خرم آباد ۲۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملکی صبح پنج شنبه در حاشیه بازدید معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از پروژه کنار گذر جنوبی شهر خرم آباد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای تکمیل پروژه راهسازی کنار گذر جنوبی شهر خرم آباد ۲۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با بیان اینکه پروژه کنار گذر جنوبی شهر خرم آباد در قالب دو قطعه در دست اجرا است عنوان کرد: هر کدام از این دو قطعه ۱۲ کیلومتر طول دارند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان با بیان اینکه در قطعه اول کنار گذر جنوبی شهر خرم آباد در مجموع تا کنون بیش از شش هزار تن بتن ریزی صورت گرفته است افزود: همچنین بیش از ۸۳ هزار تن نیز آسفالت مورد استفاده قرار گرفته شده است.

ملکی با بیان اینکه این کنار گذر در قالب چهار خطه در دست اجرا است بیان داشت: هم اکنون نیز عملیات اجرای چهار خطه کنار گذر جنوبی شهر خرم آباد دارای پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی است.

وی با بیان اینکه کار ساخت ابنیه فنی این پروژه به صورت کامل اجرایی شده است ادامه داد: در قالب این کنار گذر شش تقاطع غیر همسطح اجرایی خواهد شد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان پیشرفت فیزیکی تقاطع های غیر همسطح این پروژه را ۶۰ درصد عنوان کرد.

ملکی همچنین به بحث اعتبارات این پروژه اشاره کرد و گفت: در صورتی که اعتبارات مورد نیاز این پروژه تزریق شود در نیمه اول سال ۹۴ به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۵ کیلومتر از پروژه کنار گذر جنوبی شهر خرم آباد زیر بار ترافیک رفته است تصریح کرد: در حال حاضر ۹ کیلومتر هنوز زیر بار ترافیک نرفته است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان با بیان اینکه پیمانکار این پروژه ۱۰ میلیارد تومان از ما مطالبه دارد تصریح کرد: در مجموع اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه کنار گذر جنوبی شهر خرم آباد ۲۳ میلیارد تومان است.

کد خبر 2487943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha