پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ آبان ۱۳۸۴، ۱۳:۵۱

پيروزي هامبورگ مقابل تيم روي هاجسون در جام يوفا؛

مهدوي كيا 90 دقيقه به ميدان رفت

مهدوي كيا 90 دقيقه به ميدان رفت

تيم هامبورگ شب گذشته در چارچوب رقابت هاي جام يوفا در ورزشگاه خانگي موفق شد تيم وايكينگ اف كي را با دو گل شكست دهد و با 6 امتياز صدرنشيبن گروه A رقابت ها شود.

به گزارش خبرنگار "مهر" تيم فوتبال هامبورگ در اين ديداربا دوگل رافائل ون دروارت (21) وبنيامين لاث(66) ميهمان خود را شكست داد. روي هاجسون مربي نامدار انگليسي رهبري وايكينگ ها را بر عهده دارد با اين حال تيمش در ديدار مقابل هامبورگ حرفي براي گفتن نداشت. وايكينگ اف كي هفته قبل موفق شده بود تيم پرقدرت موناكو را شكست دهد.


مهدي مهدوي كيا ملي پوش فوتبال كشورمان كه هفته گذشته موفق شده بود تك گل تيمش مقابل شالكه را در چارچوب رقابت هاي بوندس ليگا به ثمر رساند در اين ديدار دربرابر ديدگان 37 هزار تماشاگر به طوركامل در ميدان حضور پيدا كرد و بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشت.

کد خبر 248871

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha