رامین میلانی سرپرست این گروه موسیقایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره جزییات کنسرتی که قرار است در بخش رقابتی سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر اجرا کنند، توضیح داد: عمده قطعاتی که قرار است در کنسرت خود داشته باشیم مبتنی بر اجرای چند قطعه تصنیف و ضربی است که 8 نوازنده و یک خواننده آثار گروه را به مخاطب ارائه می دهند.
وی ادامه داد: اجرای قطعات از دستگاه همایون شروع می شود و به اجرا در دستگاه اصفهان ختم می شود و با توجه به برنامه ریزی هایی که انجام داده ایم تصور می کنم زمانی بالغ بر 45 تا 50 دقیقه در خدمت مخاطبان و هیات داوران در برج آزادی خواهیم بود که با توجه به فضای در نظر گرفته به مراتب از سال های گذشته در وضعیت بهتری قرار دارد چرا که در سال گذشته در زمینه تالار اجرا دچار مشکلاتی شدیم که واقعا کار را برای ما سخت کرد.
این نوازنده سنتور با اشاره به بخش رقابتی سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر بیان کرد: این طبیعی است که بخش های جنبی و موسیقی پاپ جشنواره از شور و هیجان بیشتری به نسبت بخش رقابتی برخوردار باشد. این ماجرا هم از ناحیه مسوولان و هم از ناحیه مخاطبان کاملا معلوم است و اغلب مخاطبان عموما به جای رفتن به کنسرت های بخش رقابتی از بخش های پاپ و جنبی دیدن میکنند که این به خودی خود نیازمند برگزاری جلسات متعدد آسیب شناسی است.
سرپرست گروه موسیقی دلشدگان مشهد گفت: سال گذشته تالاری که برای اجرای ما در نظر گرفته بودند بسیار بد بود و ما با مشکلات زیادی در این زمینه مواجه شدیم اما امسال شرایط بهتر شده و دوستان برج آزادی را برای اجرای ما در نظر گرفتند که جای تشکر دارد.
میلانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر نحوه حمایت های اداره کل ارشاد استان خراسان رضوی و دبیرخانه جشنواره موسیقی فجر گفت: تا آنجا که پیگیر ماجرا هستیم اداره ارشاد قول هایی برای حمایت مالی به ویژه هزینه رفت و آمد به ما داده که البته تا به امروز عملی نشده و ما همچنان امیدوار هستیم که دوستان اداره ارشاد ما را از کمک ها و حمایت های مالی و معنوی خود محروم نکنند. در زمینه دبیرخانه جشنواره موسیقی هم باید بگویم که این عزیزان به ما اعلام کرده اند که فقط یک روز اجازه حضور در تهران با هزینه جشنواره را داریم و بعد از آن موظف هستیم که تهران را به مقصد مشهد ترک کنیم در غیر اینصورت باید با هزینه های شخصی در تهران برای دیدن آثار جشنواره حضور داشته باشیم.
وی در پایان تصریح کرد: با اینکه ما با در نظر گرفتن شرایط موجود پذیرفتیم که در جشنواره حضور داشته باشیم اما امیدوارم در این دوره و یا دوره های بعد شرایط به گونه ای باشد که هنرمندان شهرستانی شرکت کننده بتواند با فراغ بال از آثار جشنواره دیدن کنند و این فرصت را داشته باشند که با آثار گروههای دیگر نیز آشنا شوند.
گروه موسیقی سنتی «دلشدگان» فعالیت هنری خود را از تابستان سال 1382 در مشهد آغاز کرد. این گروه سعی داشته با ارائه آثار جدید به آهنگسازی و تنظیم اعضای گروه متکی بر شعر و ادبیات پارسی، علاوه بر جذب مخاطب جوان، در حفظ اصالت و فرهنگ کهن ایران زمین نیز کوشا باشد.
شرکت در جشنواره دانشجویی سکوت در سالن رازی مشهد، شرکت در جشنواره دانشجویی دانشگاه خیام مشهد و دریافت لوح تقدیر، برگزاری کنسرت در دانشگاه فردوسی مشهد، برپایی کنسرت در سالن هلال احمر شهر ساری، برپایی کنسرت دشت بهشت شاندیز و تالار سیمرغ شهر نیشابور و کسب مقام اول در بخش گروه نوازی نخستین جشنواره موسیقی استاد شهناز از جمله فعالیتهای این گروه موسیقایی است.
امیرحسین اسکندری کمانچه، امیرفرهنگ اسکندری عود، کیوان نعمت الهی تار، پیمان اسماعیلی کمانچه، روزبه عراقی مقدم آواز، پیام فرشاد تنبک، فرهاد تاج بخش دف و سازهای کوبه ای، محسن حجازی بم تار و تنظیم کننده قطعات و رامین میلانی سنتور نوازندگان این گروه را تشکیل می دهند.
نظر شما