پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۵۱

برپایی نمایشگاه دارویی و تجهیزات پزشکی ایران در عراق

برپایی نمایشگاه دارویی و تجهیزات پزشکی ایران در عراق

سرپرست امور بین الملل و توسعه صادرات سازمان غذا و دارو، از برگزاری نمایشگاه دارو، تجهیزات پزشکی و گردشگری سلامت در کشور عراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علیرضا حسینی اظهار داشت: نمایشگاه دارو، تجهیزات پزشکی و گردشگری سلامت 27 تا 30 بهمن ماه سالجاری در کشور عراق برگزار خواهد شد.

وی گفت: برای افتتاح این نمایشگاه اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو و وزیر بهداشت عراق حضور خواهند داشت.

حسینی افزود: 70 شرکت دارویی، تجهیزات پزشکی و گردشگری سلامت برای شرکت در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند و بیش از هزار و 100 متر فضای نمایشگاهی در اختیار این نمایشگاه می باشد.

سرپرست امور بین الملل و توسعه صادرات سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: همکاری های بسیار خوبی با سندیکاهای دارویی، تجهیزات پزشکی و انجمن های مربوطه داشته ایم و با تمام توان در این نمایشگاه حضور خواهیم داشت.

حسینی خاطر نشان کرد: در سفر وزیر بهداشت عراق به کشورمان تفاهم نامه ای امضاء شد که متعاقب آن یک کارگروهی از ایران برای اجرایی شدن اهداف تفاهم نامه به عراق اعزام شدند که نتیجه سفر  این کارگروه به عراق  تشکیل یک کارگروه ویژه برای ثبت داروهای ایرانی در وزارت بهداشت عراق بوده است.

وی در پایان گفت: اعضای کارگروه عراقی برای این موضوع تشکیل شده است و اعضای کارگروه ایرانی هم بزودی مشخص خواهد شد.

کد خبر 2489210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha